• Ново
Филтър за обектив NEEWER 82 мм, HD Soft GND8, 3-етап (0,9) Мек Градуированный филтър с неутрална плътност 30-слойным нанопокрытием / вода-репелент / Устойчив на надраскване /Антиб?

Филтър за обектив NEEWER 82 мм, HD Soft GND8, 3-етап (0,9) Мек Градуированный филтър с неутрална плътност 30-слойным нанопокрытием

Rating 
BGN 43.38

Сума
Налично за поръчка

【Мек филтър GND8 за филмови снимки на небето】 3-стъпка (0,9) Мек градуированный филтър неутрална плътност (GND8) е предназначена за постигане на балансирана експозиция на изображениетоНамаляване на контраст между светли и затененными области, тя ви позволява да балансира експозицията и баланса на осветление между небето и земята за филмови снимки на небето. 【Намаляване на яркостта и размисъл】 Филтър GND8 също така може да намали количеството светлина инцидент на сензор на камерата, на 3 степени, за да се намали скоростта на затвора при снимане с голяма експозиция и замъгляване на движението, че е много подходящ за пейзажна снимане, например течаща вода. 【Оптично стъкло с висока разделителна способност с няколко устойчиви нанопокрытиями】 Благодарение на высококачественному оптични стъкло с висока разделителна способност и 30 слоеве нанопокрытий от двете страни на филтъра отражателна способност може да достигне по-малко от 1,5%, което намалява отблясъците и ореолите.Защитете филтър от попадане на вода, масло, прах и драскотини. 【Ультратонкая рамка от алуминиева сплав】 Изработена от алуминиева сплав с ЦПУ, ультратонкая рамка в голяма степен елиминира виньетирование и тъмни ъгли при инсталиране на широкоъгълен обектив.Здрав филтър лесен и не ще добави значително на тегло при инсталиране на обектива на камерата. 【Изберете подходящия размер за филтър】Тази серия на този набор от филтри GND се предлага в различни размери.82-мм филтър може да работи само с 82-мм обектив на камерата.Моля, уверете се, че резба на филтъра на обектива на камерата и комплект филтри с диаметър 82 мм съвпадат (потвърдете наличието на символа "Φ82" на вашия обектива). 【Мек филтър GND8 за филмови снимки на небето】 3-стъпка (0,9) Мек градуированный филтър неутрална плътност (GND8) е предназначена за постигане на балансирана експозиция на изображението.Намаляване на контраст между светли и затененными области, тя ви позволява да балансира експозицията и баланса на осветление между небето и земята за филмови снимки на небето. 【Намаляване на яркостта и размисъл】 Филтър GND8 също така може да намали количеството светлина инцидент на сензор на камерата, на 3 степени, за да се намали скоростта на затвора при снимане с голяма експозиция и замъгляване на движението, че е много подходящ за пейзажна снимане, например течаща вода.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория