• Ново
Led осветление за видео-конферентна връзка, USB led видео разговори 2500 До 9000 До 3 режима на работа, 10 регулируеми яркостей, със статив и регулируема скоба за увеличаване ?

Led осветление за видео-конферентна връзка, USB led видео разговори 2500 До 9000 До 3 режима на работа, 10 регулируеми яркостей,

Rating 
BGN 13.00

Сума
Налично за поръчка

【Мултифункционална лампа за видео-конферентна връзка】 Лампа за видео-конферентна връзка APEXEL покажи всички най-добрите си образ, той може да подобри ефекта осветление на екрана на компютъра по време на видео-конферентна връзка, онлайн курс, разговор с мащабируема и видео стрийминг, за да покаже своето превъзходствоТя също може да служи като източник на светлина, при което е направена снимката, четене и грима.(Забележка : Тази лампа не може да се използва на компютри с монитори с дебелина повече от 1 сантиметър. 【3 режима на осветление Топло осветление, подходящи за четене; Бяло осветление идеална, когато се изискват силни източници на светлина.Всеки режим има 10 нива на яркост, с помощта на които можете лесно регулиране на цветовата температура, в зависимост от вашите различни нужди в светлина. 【Притежателя на два вида】 Нашия комплект осветление за видео конферентна връзка е снабден с прибиращ статив 3,35 "~ 16,54" (8,5 ~ 42 см) събирането и противоскользящим скоба (вътре е покрита със силикон за защита на екрана).) В допълнение към използване като лампа за видео-конферентна връзка, тя може да се използва като обикновена настолна лампа.Има малка скоба с дръжка, което позволява лампата да се наведе и да осигури най-подходящите за вас светлина.Ви дава възможност за гъвкаво създаване на цветни и светлинни ефекти за директно излъчване на игри и много други. 【Се захранва от USB-кабел и широко приложение】 Този комплект led панел се захранва от USB.Повечето устройства с USB портове могат да го подхранваме, като например компютри, лаптопи, мобилни източници на енергия, USB зарядни устройства и т. (Забележка : Лампата не съдържа батерия и адаптер за захранване).Тя е подходяща за дневна стая, кабинет, детска стая, баня, офис, студио и т. Също така е подходящ за видео конферентна връзка, игри, стрийминг на живо, камера, настолен компютър, лаптоп, Youtube, Tik Tok, видео запис, видео блог, селфи, дори стрелба под нисък ъгъл и т. 【Комплект за доставка и гаранция】 Лампа за видео конферентна връзка * 1 триъгълна скоба * 1 плъзгаща скоба * 1, нескользящий скоба * 1, USB контролер * 1 Инструкция за употреба * 1. Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас свободно, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория