• Ново
Аксесоари за предното стъкло CLISPEED Калъф за намаляване на Шума на Вятъра Калъф За Фотоапарат Polorid Калъф за Предното стъкло Калъф За Фотоапарат Силиконов Калъф За Фо?

Аксесоари за предното стъкло CLISPEED Калъф за намаляване на Шума на Вятъра Калъф За Фотоапарат Polorid Калъф за Предното стъкло

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Калъф за предното стъкло камера : Изработен е от качествени материали за по-дълга употребаКалъф за фотоапарат с предното стъкло : не се отрази на видеозапис или блокира бутона и отвора за зареждане.Ветрозащитный калъф за фотоапарати : може да абсорбира и намалява шума от вятъра по време на запис, за да се подобри качеството на звука.Защитен калъф за камера : подарък за вашия приятел, и на семейството.Камера Pollard : да Не се допуска попадане на прах и отпечатъци от пръсти по обектива на екшън-камера.Пратката включва 1 x капак, предното стъкло Характеристики -Цвят : черен устойчив на удари калъф за телефон Материал : Пенопластовая обвивка за камера -Размер : 8,00 X7,00 X5,00 см / рамка 3,14 X2,75 X1. -Да се вземе материал от премиум-клас за трайно използване на камерата, ветрозащитный корпус. -Няма да се отрази на снимане на видео или бутона за заключване и камера с отвор за зареждане. -Подходящ за колоездене, пътуване, ски, туризъм, къмпинг и т. Шумоподавляющий калъф. -Може да абсорбира и намалява шума от вятъра по време на запис, за да се подобри качеството на звука, ветрозащитный калъф за фотоапарат. - Осигурява защита от удари, студ, драскотини, падания и т. Покриване на предното стъкло.Информация за стоки Аксесоар за камерата Ако сте търсили ветрозащитный калъф за фотоапарат, това си търсения окончены!Това е така, защото нашият продукт, е добре затваря вашата камера, която поглъща шума от вятъра и осигуряват защита от други повреди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория