• Ново
plplaaoo Cam Камера,Видеокамера,Фотоапарат Евтин,Преносима Детска 16X HD Цифрова Камера с TFT дисплей LCD телевизор, Подарък за Рожден Ден, Празник, Играчка (Черен)

plplaaoo Cam Камера,Видеокамера,Фотоапарат Евтин,Преносима Детска 16X HD Цифрова Камера с TFT дисплей LCD телевизор, Подарък

Rating 
BGN 40.79

Сума
Налично за поръчка

【Начин за съхранение на】Камера поддържа карти памет с обем до 32 GB (не са включени в комплекта), и вие можете да свържете камерата към компютъра с предоставения USB-кабел за съхранение на файлове, заснемане и споделяне 【Cam Recorder】 Тази цифрова видео камера е оборудвана с 2-инчов TFT-LCD екран и поддържа запис на снимки и видео : видео с висока разделителна способност и висока разделителна способност на изображението 16 Mp, поддържа функция за възпроизвеждане и изтриване, за да предоставят на децата си добър опит за стрелба. 【16-кратно цифрово увеличение】 Бърза и интелигентна автофокус, оптимизиран за скорост на комуникация между обектива и процесор, лесно заснемане на изображения и запечатление прекрасни моменти. 【Портативен за носене】 цифрова камера, DV удобно в переноске, лесен и подходящ за спортни занимания, като колоездене, скално катерене и бягане.Развивайте интерес на децата към фотографията и детски мозък. 【Идеален подарък】 Това е най-добрият подарък за деца : за рожден ден, Коледа, празници, подаръци.Позволете на децата да се насладите на снимки / видео клипове по всяко време и на всяко място. 【Начин за съхранение на】Камера поддържа карти памет с обем до 32 GB (не са включени в комплекта), и вие можете да свържете камерата към компютъра с предоставения USB-кабел за съхранение на файлове, заснемане и споделяне. 【Cam Recorder】 Тази цифрова видео камера е оборудвана с 2-инчов TFT-LCD екран и поддържа запис на снимки и видео : видео с висока разделителна способност и висока разделителна способност на изображението 16 Mp, поддържа функция за възпроизвеждане и изтриване, за да предоставят на децата си добър опит за стрелба. 【16-кратно цифрово увеличение】 Бърза и интелигентна автофокус, оптимизиран за скорост на комуникация между обектива и процесор, лесно заснемане на изображения и запечатление прекрасни моменти. 【Портативен за носене】 цифрова камера, DV удобно в переноске, лесен и подходящ за спортни занимания, като колоездене, скално катерене и бягане.Развивайте интерес на децата към фотографията и детски мозък. 【Идеален подарък】 Това е най-добрият подарък за деца : за рожден ден, Коледа, празници, подаръци.Позволете на децата да се насладите на снимки / видео клипове по всяко време и на всяко място.Видео рекордер,видео камери,Камера евтина,Преносима Детска 16-кратна цифрова камера с висока разделителна способност с LCD екран TFT, подарък за рожден Ден, празник, игрушкаспецификация : Състояние : Напълно нов Тип елемент : Цифрова видеокамера Материал : пластмаса + металлопциональный цвят : черен, червен Екран : 2-инчов TFT LCD екран Формат : Видео-AVI, снимки-jpeg Цифров zoom : 16 х резолюция на видео : 1080*720, 640*480, 320* 240 Действителни пиксели : 300000 Размер на снимката : 16 M 4640*3480, 9 М 3456*2592, 5 М 2592*1944 Г.

Всичко за продукта

Condition:
  Brand New
Item Type:
Digital Camcorder 
Material:
Plastic + Metal
Optional Color:
Black, Red
Screen:
2inch TFT LCD Sceen
File Format:
Video-AVI, Photo-JPEG
Digital Zoom:
16X
Video Resolution:
1080*720, 640*480, 320*240Actual pixel
Memory Card:
Maximum Support 32GB (Not Included)
Interface:
USB2.0
Battery:
3 * AAA Battery (Not Included)
Size:
Approx. 10 * 5.5 * 3.5cm / 3.9 * 2.2 * 1.4inch
Weight:
Approx. 124g
Package List:
1 * Digital Camcorder:
1 * User Manual:
1 * Micro USB:

Подобни продукти в категория