• Ново
Свети Валентин е Прост и лек дизайн на пръстени с пеперуда, подходящ за всички поводи 2 пръстени 4 размера за момичета (C-2 ЕЛЕМЕНТА злато, един размер)

Свети Валентин е Прост и лек дизайн на пръстени с пеперуда, подходящ за всички поводи 2 пръстени 4 размера за момичета (C-2

Rating 
BGN 6.83

Сума
Налично за поръчка

[Качествен материал]-Трайно, по-уникално и изискано модно бижу пръстен с тънка изработка, подходящ за жени или момичета [Уникален дизайн] : Това бижу е Изпълнена в съответствие с най-високите стандарти за качество.Са приложени всички усилия за използване на устойчиви Ресурси И социално Отговорни доставчици. "Размер" : Отвор се регулира. [Следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно нашите пръстени, моля, свържете се с нас и ние навреме ще решим всичките си проблеми. [Женски пръстен] : Просто и Щедро Пръстен - идеалният подарък за жени.Най-подходящ за годежни пръстени, брачни халки, пръстени на годишнина от сватбата, подаръци за Свети Валентин, подаръци за коледа подаръци за Нова година!Дамски Реколта Пръстен И пръстен За малко момиче, Комплект пръстени, Размер 9, ленти за ръце. [Качествен материал]-Трайно, по-уникално и изискано модно бижу пръстен с тънка изработка, подходящ за жени или момичета. [Уникален дизайн] : Това бижу е Изпълнена в съответствие с най-високите стандарти за качество.Са приложени всички усилия за използване на устойчиви Ресурси И социално Отговорни доставчици. "Размер" : Отвор се регулира. [Следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно нашите пръстени, моля, свържете се с нас и ние навреме ще решим всичките си проблеми. [Женски пръстен] : Просто и Щедро Пръстен - идеалният подарък за жени.Най-подходящ за годежни пръстени, брачни халки, пръстени на годишнина от сватбата, подаръци за Свети Валентин, подаръци за коледа подаръци за Нова година!Дамски Реколта Пръстен И пръстен За малко момиче, Комплект пръстени, Размер 9, ленти за ръце.Включва в себе си : Прост и елегантен дизайн на пръстени с пеперуда, Подходящ за всички случаи (злато, един размер) * 2 бр. Описание : Лесен и елегантен дизайн на пръстени с пеперуда, Подходящ за всички случаейматериал : мед Цвят : както е показано на фигура Тегло на опаковката : 5 грама опаковка Размер : 8x5x1 виж.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория