• Ново
Монокулярный Телескоп MANQIAN, Мощен Монокуляр 100x80 за смартфон с Държач и Статив, Водоустойчив Монокуляр с Увеличение, за Възрастни, Деца, Наблюдение на Птици, Разходк?

Монокулярный Телескоп MANQIAN, Мощен Монокуляр 100x80 за смартфон с Държач и Статив, Водоустойчив Монокуляр с Увеличение,

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Монокуляр 100x80 - изображения с висок контраст и резолюция】 Сверхчистая, напълно покрита оптика mean while осигурява по-добра светлинна пропускливост и на яркостта, и ви помага да се види в почти всяка цел, независимо от това дали търсите птици или се опитвате да е по-добре помисли за сцената 【Удароустойчив И устойчив】 Нашия монокуляр със статив бързо и точно индуцира в цел с една ръка. а здрава гумена броня с ивици го прави удобен за използване и не му дава выскальзывать от ръцете си. 【ВОДОУСТОЙЧИВА КОНСТРУКЦИЯ】Уплътнителни пръстени предотвратяват проникването на влага, прах и отломки навътре поглед, осигуряващи надеждна работа при всякакви условия. продувка на азот осигурява допълнителна водоустойчив. 【Широко е съвместим със смартфони И лесен За инсталиране】 Противоскользящий адаптер може точно и трайно задържане на телефон над окуляром за снимки и видео. обновения модел на контролирани статив, гъвкави, може да отговори на нуждата от свободна спазване на универсален адаптер за смартфони. 【Лесна употреба】 Това компактно монокуляром удобно е да се ползва с една ръка, можете бързо и лесно да преглеждате пейзаж с помощта на нашия монокулярного телескоп, регулирайте чаша за очите и колело за фокусиране, докато видите ясно и ярко изображение.Характеристики : Монокулярный телескоп с увеличение 80x100 Висококачествена оптична система може да осигури високо качество на изображението.Идеална за пътуване, почивки, туризъм, спортни занимания, да се наслаждавате на красивата природа, наблюдение на птици, тип наблюдение, общо ползване.Трайни и висококачествени материали също са подходящи за тежки условия на работа.Работи добре при слаба светлина и нощем Параметри : Черно Материал : пластмасова обвивка Тип телескоп : Монокуляр Увеличение : 80x Вид призма : BAK4 Система на фокусиране : окулярная фокусиране Диаметър на обектива : 20 мм Диаметър на обектива Диаметър на обектива : 40 мм Помещение включва : монокулярный телескоп, държач за мобилен телефон, телескопичен държач камерата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория