• Ново
Sensfun Нека Светят Фон За Парти Музика Дискотека Танци Дъга Неон за Фон За Снимки Рожден Ден на Новороденото фотографско студио Банер Винил Подпори, За да Снимам Торт?

Sensfun Нека Светят Фон За Парти Музика Дискотека Танци Дъга Неон за Фон За Снимки Рожден Ден на Новороденото фотографско студио

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Размер : Фон 7x5 фута (ширина 21 m х височина 1,5 м).Материал : Винил фон. Неотражающий, здрав и безпроблемно, дълготраен и ярък цвят реквизит за снимки.Опаковка : Сгънете декоративен фон от 1 бр. Лек, удобен за съхранение и лесен за подвешиваемый за декорация на партита.Инструкции : Поставяне на рафт или залепете на стената; Фон, несъмнено ще бъде хит на всяка страна в неонови теми или със сияние.Премахване на гънките : Първо прогладьте обратна посока при ниска температура, за да се намали броят на гънките.На второ място, скатайте фон пръчка и се оставя за няколко дни.За НАС : Sensfun, марка, известна с красиви и висококачествени фонами за фотография.Съществуват различни дизайни произход, които са предназначени за сватби, новородено, рожден Ден, детски душ, разкриване на пол, художествен портрет, фото студио професионална фотография и т., И ние се стремим да привлечем нашите клиенти, които търсят нещо уникално и непохожее, най-модерни и иновативни модни неща.Какво получавате : 1 бр. Светещи нов заден планвысокое качество винил МАТЕРИАЛ : -Фон с цифрова компютърна печат с висока резолюция.Лек, ярки цветове и дълготрайност. Много по-здрав от обикновена пластмаса или хартия, ярки цветове и не отразява светлината. Лесно да се сгъва, лесен за носене, лесно се закача директно или естествен начин. На ярък фон за ярки цветове, модели богата и разнообразна, че е реалистична картина. Идеално за партита на let ' s glow, декорация на партита glow in the dark, партита neon glow Моля, обърнете внимание : - с помощта на стойка, скоба или друго фотографско оборудване, изображението ще бъде по-добре. За семейна фотография е препоръчително да използвате скоба, пирони или лепило лента на стената - фон не може да изтрие. Различни компютри имат различно резолюция, така че е продукт, който можете да получите, може да има малки разлики в цвета.КАТО ПРЕМАХВАНЕ на ГЪНКИТЕ : За облекчаване на транспорта и опаковката на всички продукти се натрупват и опаковани равномерно, което може да доведе до образуване на гънки, но няма да повлияе на ползването.Ето начини за намаляване на бръчките : 1 - Моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория