• Ново
SOLUSTRE 3 бр. Tablet Мобилен Аксесоар За Снимки, Клипове, за стрийминг, Кръгли Възглавнички на Режима на включване на батерии, Акумулаторни Led Розови Пръстени, Клипове За г?

SOLUSTRE 3 бр. Tablet Мобилен Аксесоар За Снимки, Клипове, за стрийминг, Кръгли Възглавнички на Режима на включване на батерии,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

ОКОЛОВРЪСТЕН осветление - 3 вида осветление режими, регламентирани в съответствие с вашите различни нуждиЗаливающий лампа за селфи с клипс - добра заливающий лампа за фотография, грим, стрийминг на живо и т. Околовръстен лампа за камерата-омекотява чертите на лицето и придава на кожата нежен вид.Околовръстен лампа за фотография-затемняющий лампа в съответствие с вашите различни нужди.Околовръстен лампа за селфи за телефон-9 светодиода, омекотители лицето и подчеркивающих му характеристики в условия на слаба осветеност.Пратката включва 3 x околовръстен лампа 3 x кабел ubs Функции-Помага за намаляване на шума при снимане в условия на слаба осветеност околовръстен лампа със собствените си ръце. -Вградена батерия, не е необходимо в проводника по време на употреба, много удобен околовръстен лампа за лаптоп.97 X0 led околовръстен осветление. -Време на работа /зареждане : 0. Кръгова светлини за селфи за таблет. -Смягчите черти на лицето и да направи кожата ви нежна околовръстен светлини за телефон. -3 режима на осветление в регулация, подходящи за различни нужди. -Подходящ е за директно излъчване, грим, портретна фотография, индустриална фотография, и т. Сигурно кольцевую подсветка за лаптоп. - Батерия : мини-околовръстен лампа с капацитет 100 mah за -Материал : Пластмаса околовръстен лампа за селфи за лаптоп Описание на продуктите - Попълнете лампа за селфи с клипсой Търсите професионална кольцевую лампа за селфи?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален околовръстен лампа за селфи трябва да отговарят на вашите нужди.околовръстен лампа - това е един от най-добрите варианти за вас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория