• Ново
Маркова рамка за снимки MIMOSA MOMENTS Black Graduation 2023 с подложка за снимки 4x4, Украса клас 2023 - Централно декорация за абитуриентски бал, Алтернатива на книгата за гости, Пост?

Маркова рамка за снимки MIMOSA MOMENTS Black Graduation 2023 с подложка за снимки 4x4, Украса клас 2023 - Централно декорация

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【ПРОДУКТ】 : Тази маркова рамка за бала с участието на 2023 г, благословия и съвет заедно с подписите ще правоотношение на мат размер 10x13 инча. 【ИНСТАЛИРАНЕ на】 : Разделите на задния панел позволяват лесно да инсталирате снимки и надписи върху черга, без инструменти.Рамката може да се поддържат чисти, като мека и суха кърпа. 【ГЪВКАВОСТ】 : Тази рамка с вграден мольбертом лесно да се поставят на всяка равна повърхност.Освен това, тя е предназначена за монтиране на стена с помощта на куки. 【МОДЕРЕН ДИЗАЙН】 : Тази модерна рамка за снимки, които ще отговарят на завършилите всяка възраст и ще напомнят за ръст и успехи в училищна време.Регулирате рамката за написването съвет, съобщение или чрез поставяне на подпис на мат приятели, близки и роднини. 【Идеален ПОДАРЪК】 : Идеално за това, за да се припомни важен момент в живота - бала.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория