• Ново
Многофункционална Дръжка за почистване на лещи PROfezzion за обективи Фотоапарати, Кръгли Филтри, Видоискателей, Фотоапарати, Лаптопи, Мобилни телефони, Видеокамери, Д?

Многофункционална Дръжка за почистване на лещи PROfezzion за обективи Фотоапарати, Кръгли Филтри, Видоискателей, Фотоапарати,

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

[Широко приложение]- Тази дръжка за почистване на лещи е лек инструмент под формата на писалка, която може да се използва не само за почистване на обектива на камерата и филтри (филтър неутрална плътност, кръгли издаде лицензия за същата дейност, защитно фолио за обектива ), Но и за почистване на екрани на видеокамери, телефони, видоискателей, камери и таблети. [Дизайн 3 в 1]- Тази четка-дръжка за почистване на лещи се състои от 3 почистващи части, а именно почистването на четка с двойно въглен фитил, който е с кръгла форма и триъгълна почистващо край; ефект на почистване "3 в 1" ви позволява да премахнете отпечатъци от пръсти, прах и други отпадъци, които могат да развалят вашето изображение.Се грижи за всеки детайл така, както вие мислите за живота си. [Кръгла кръгла край подходящи за почистване на кръгла оптични екрана, докато триъгълен край идеална за почистване на ъгли на визьора или на екрана.След използване на дръжката за почистване на лещи. сложете си шапка за нанасяне на въглеродни компаунда. Забележка : Накрайник за почистване на лещи на въглерод не може да се използва с течен препарат за почистване. [Мека четка] - Един край на дръжката за почистване на камерата представлява мека четка.Можете напълно да се натисне бутона от алуминиева сплав, за да я почисти от прах и други боклуци.Когато мека четка за зъби не се използва, можете да се облечете прахоустойчив капачка за предотвратяване навлизането на прах. [Лесен и удобен за переноске]- Тази дръжка и шапките за очила са изработени от екологично чист и устойчив ABS-пластмаса, размерът на които е едва на 5,35x0,56x0,56 инча и 0,53 унция. Компактен размер, дизайн в стил дръжки лесно се побира във всяка чанта за фотоапарат, бюро, кола или раница.Дръжка за почистване на лещи PROfezzion - това е лесен инструмент за почистване под формата на писалка, която може да се използва за почистване на оптични елементи, като обективи, фотоапарати, визьори са, филтри и екрани дисплеи фотоапарати, видеокамери, телефони и таблети.Дръжка за почистване на лещи безопасно, экологична и лесен за използване. За почистване на оптични елементи, като обективи, фотоапарати, визьори са, филтри и екрани дисплеи фотоапарати, видеокамери, телефони и таблетки 2. Прибиращ мека четка за премахване на прах за почистване от прах и отломки 3.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория