• Ново
Голяма подложка за мишка WYQ, използвайте двете страни на Подложки за мишки за игри, задачи, училище / Детска повърхността е от изкуствена кожа, водоустойчив, несколь?

Голяма подложка за мишка WYQ, използвайте двете страни на Подложки за мишки за игри, задачи, училище / Детска повърхността

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Може да се използва и от двете страни : на предната и задната част на подложка за мишка изработена от полиуретанова материал, и двете страни може да се използват свободноЛесен за съхранение : използвайте въжета за по-лесно съхранение и защита на подложка за мишка. водоустойчивост : не е нужно да се притеснявате, че водата ще проникне в подложка за мишка, когато водата от чаша разсипване на подложка за мишка.Точен, нескользящий : мек полиуретан материал позволява курсору бързо да се движите, без това да води до прекомерно триене.Но той може също да е здраво захванат за работния плот, без да влияе на работата.Забележка : Срокът за доставка 9-15 дни, диапазон на връщане от 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас веднага.Този продукт включва в себе си само, подложка за мишка и не включва други аксесоари.Голяма подложка за мишка използва се с двете страни Подложки за мишки за игри, задачи, училище /Детска повърхност от полиуретан, водоустойчив, нескользящая ★ Име на продукта : да се използва и от двете страни подложки за мишки Материал : pupproduct Размери : 600 × 300 mm, 800×400 mm, 900 × 400 mm, 1200 ×600 мм, Моля, обърнете се към изображение за определяне на конкретен размер. 1 инч = 2,54 см Забележка : при почистване на подложка за мишка.Не търкайте ръцете си, това може да навреди на водонепроницаемое покритие ★Feature1. Точност : Подложка за мишка ви позволява курсору бързо да се движат без прекомерно триене.Можете да разглеждате, да работят и да играят игри с изключителна прецизност и висока эффективностью2. Повърхност с покритие водоустойчив : не е нужно да се притеснявате, че водата ще проникне на подложка за мишка, когато водата от чаша разсипване на подложка за мыши3. Мека нескользящая полиуретанова основа надеждно улавя работна маса : тя предпазва подложка за мишка от подхлъзване по работния плот.Той никога няма да изчезне от вашия работен плот, докато не го снимете4. Всичко това се опакова в гъвкав пакет с дебелина 2 мм. Може да се използва и от двете страни : на предната и задната част на подложка за мишка изработена от полиуретанова материал, и двете страни може да се използват свободно ★ Съвети : 1. Измерва се размерът на изделия на ръка, тъй като технологията на измерване на всеки човек се различава от измерване, и грешката е 1-2 инча.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория