• Ново
Двухрежимная безжична детска мишката R. A. T. DWS: за безжична връзка Bluetooth 5.0 и 2.4 G -16000 dpi - 14 програмируеми бутона - 2 сменяеми друго за дланите - 3 сменяеми друго за мизинц?

Двухрежимная безжична детска мишката R. A. T. DWS: за безжична връзка Bluetooth 5.0 и 2.4 G -16000 dpi - 14 програмируеми

Rating 
BGN 55.46

Сума
Налично за поръчка

Двухрежимное безжично свързване : безжичен режим на 2,4 Ghz - фулминантна време за реакция в една милисекунда с по-широка гама от съвместимост съединения; Режим на Bluetooth с ниско закъснение - оптимизира консумацията на енергия за поддържане на до 300 часа на геймплея с помощта на една батерия тип АА (включени в комплекта)Патентован ключ DAKOTA - ускорява времето за реакция само до две милисекунди, което е 60% по-бързо механични превключватели.Софтуер Mad Catz Cyborg Engine ви дава възможност да настроите вашите настройки - инсталиране на горещи клавиши и макроси, създаване на профили за сваляне и много други.Запишете любимите си 4 потребителски профил на мишката с помощта на вградена памет. време на живота на 60 милиона кликвания осигурява дълъг процес на игра.Оптичен сензор PAW3335 DB.Регулируема DPI - до 16 000. Системни изисквания на Windows 7, 8, 10. Регулируеми спирки за дланите - създайте идеален за улавяне или напълно да ги замени, за да отговарят на всеки размера на ръцете или стила на заснемане; Сменяеми спирки за мизинцев - три възможности за избор (готови за битка, крилати и гумени) осигуряват още по-голяма кастомизацию и контрол; колелце от страна на багажника - лесни за настройка за бърз избор на оръжия.Прецизна бутон незабавно увеличава или намалява чувствителността - идеален за снайперска стрелба в играта; Прецизна бутон проектирана за осигуряване на качество и дълготрайност благодарение на тялото от масивна алуминиева сплав тегло 100 г. Получи пълен контрол над своя геймплей с помощта на безжична оптична мишка игри R.DWS оборудван двухрежимным безжична връзка с честота 2,4 Ghz и Bluetooth.Безжичен режим на 2,4 Ghz осигурява фулминантна време за реакция на една милисекунда, заедно с по-широка гама от съвместимост.Режим на Bluetooth с ниско закъснение оптимизира консумацията на енергия за поддържане на до 300 часа на геймплея при използване само на една батерия тип АА.С помощта на включения софтуер Mad Catz Cyborg Engine можете да лесно да настроите тази мишка в съответствие с вашите нужди, включително настройка на "горещи клавиши" и макроси, създаване на до четири профили на натоварване, записани на мишката и др.Уникално колело за превъртане от страна на багажника може да се персонализира лесно за бърз избор на оръжия дори и в сложни игрови условия.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория