• Ново
Калъф DaMohony за носене Oculus Quest 2 VR Gear, Защитна Чанта за съхранение от Надраскване, Твърд Калъф за виртуална слушалки за гейминг слушалки Oculus Quest 2 и аксесоари за сензорн?

Калъф DaMohony за носене Oculus Quest 2 VR Gear, Защитна Чанта за съхранение от Надраскване, Твърд Калъф за виртуална слушалки

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【ЗАЩИТА на ДЕЛИКАТНАТА ОБОРУДВАНЕ】 - Ефективно защитава вашата vr-слушалките от падане, удари, пръски вода и прахМека подплата защитава вашето устройство от драскотини и вдлъбнатини от удари. 【МАЛКО ПРОСТРАНСТВО И по-ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】 - Мини-калъф, проектиран за oculus quest 2. Той е подходящ за съхранение и пътуване, распрощался с огромен ресурс и може да побере слушалки и някои аксесоари. 【Спътник В ДВИЖЕНИЕ】 - високо качество с цип и удобни водоустойчив дръжка за носене, позволяват да почувстваме виртуална реалност в пътя. 【Моля, обърнете внимание】 - Калъф само за слушалки Oculus Quest 2 VR, слушалки виртуална реалност и други аксесоари в комплекта не са включени.Характеристики : Ефективно защитава вашата виртуална слушалки от падане, удари, пръски вода и прах.Мека подплата защитава вашето устройство от драскотини и вдлъбнатини от удари.Гладка цип за лесен достъп навътре и навън; Компактен размер и каишка за лесно пренасяне.Произведен е от качествен материал EVA, водоустойчив, удароустойчив и устойчив.Калъф само за слушалки Oculus Quest 2 VR, слушалки виртуална реалност и други аксесоари в комплекта не са включени. Параметри : Име на продукта : Чанта за съхранение на съдържание на Пакета : За слушалки Oculus Quest 2 VR Материал : EVACase Вътрешен размер : 20 * 23,5 * 14 см / 7.51 Дюймцвет : Черен, сив (по избор) на Помещение включва : 1 * Чанта за съхранение на слушалки Oculus Quest 2 VR.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория