• Ново
Професионална детска Слушалки SENICC A8 PS4 с микрофон, съраунд звук 7.1, Меки Слушалки, стерео слушалки, Компютърни Слушалки USB с микрофон с Шумопотискане и led подсветка з?

Професионална детска Слушалки SENICC A8 PS4 с микрофон, съраунд звук 7.1, Меки Слушалки, стерео слушалки, Компютърни Слушалки

Rating 
BGN 6.99

Сума
Налично за поръчка

【СУПЕР РЕАЛЕН ИГРИТЕ】 Детска слушалки SENICC A8 осигурява максимална яснота на звука благодарение на технологията на съраунд звук 71!Може да повиши вашата игрите на най-високо ниво! Иновативна форма на слушалки и дишащ материал, осигуряват комфорт на игри в продължение на цялата нощ!Ергономична амбушюра с мека подплата над ухото става по-дебел и повече, за да изолира околния шум. 【Лесно регулиране на силата на звука】 много издръжлив, с мека текстура, здрав и не е еластичен USB кабел за връзка с превръщането регулатор на силата на звука и ярки led подсветка добре се допълват атмосферата на вашите игри. 【ЛЕК УДОБЕН дизайн 】 Метална рамка.Създаден за дълги игрови сесии.С уникални регулатори на напрежение за регулиране на плътността на слушалки в съответствие с вашите лични предпочитания.Меки амбушюры от пяна с памет ефект блокират външни звуци и запазват вашите уши прохладни. 【ВГРАДЕН микрофон с шумопотискане】 Няма нищо по-важно за успеха в онлайн игрите, отколкото общуване.Детска слушалки SENICC за PC е снабден с надежден микрофон с шумопотискане, който може да улавя звук с висока чувствителност, без никакъв текущата звук. 【Съвместимост с множество платформи 】 Поддръжка на КОМПЮТРИ (Win7, Win8, Win10), конзолата Play Station 4 и устройства с поддръжка на USB audio. забележка : При свързване към PS4, моля, свържете USB порт на конзолата PS4. 【СУПЕР РЕАЛЕН ИГРИТЕ】 Детска слушалки SENICC A8 осигурява максимална яснота на звука благодарение на технологията на съраунд звук 7.1!Може да повиши вашата игрите на най-високо ниво! Иновативна форма на слушалки и дишащ материал, осигуряват комфорт на игри в продължение на цялата нощ!Ергономична амбушюра с мека подплата над ухото става по-дебел и повече, за да изолира околния шум. 【Лесно регулиране на силата на звука】 много издръжлив, с мека текстура, здрав и не е еластичен USB кабел за връзка с превръщането регулатор на силата на звука и ярки led подсветка добре се допълват атмосферата на вашите игри. 【ЛЕК УДОБЕН дизайн 】 Метална рамка.Създаден за дълги игрови сесии.С уникални регулатори на напрежение за регулиране на плътността на слушалки в съответствие с вашите лични предпочитания.Меки амбушюры от пяна с памет ефект блокират външни звуци и запазват вашите уши прохладни. 【ВГРАДЕН микрофон с шумопотискане】 Няма нищо по-важно за успеха в онлайн игрите, отколкото общуване.Детска слушалки SENICC за PC е снабден с надежден микрофон с шумопотискане, който може да улавя звук с висока чувствителност, без никакъв текущата звук.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория