• Ново
Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство Quest 2 С поддръжка на магнитното двойна контролер на Зареждането включва 2 акумулаторна батерия и седалките, ?

Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство Quest 2 С поддръжка на магнитното двойна контролер на Зареждането

Rating 
BGN 21.33

Сума
Налично за поръчка

Страхотна зарядно устройство - Тази зарядно устройство, съвместима с чувствителни на допир контролери Quest 2 и слушалки, тя може да се зарежда два контролера и слушалки едновременноЖълт индикатор означава, че той се зарежда, а синьо означава, че тя е напълно заредена.Конструкция магнитна зареждане - Тази док-станция за зареждане на Quest 2 професионално проектиран с магнитен конектор за зареждане и са оборудвани с две непрекъснато перезаряжаемыми батерии.Това ще ви позволи да се избегне повторно извличане на батерията и ще я направи по-удобни за употреба.Висококачествен ABS - е Изработена от висококачествени материали ABS; екологично чист; трайни и многократна употреба.Технически спецификации на продукта - Вход : 5 ≥ 2; Максимален изход : 5 В 2 А; В комплекта са включени един USB кабел-C дължина 47,2 инча (1,2 м). Лек, лесен за носене.Размерът на продукта е 10.6 инч, той е компактен, элегантен и практични.Страхотна зарядно устройство - Тази зарядно устройство, съвместима с чувствителни на допир контролери Quest 2 и слушалки, тя може да се зарежда два контролера и слушалки едновременно.Жълт индикатор означава, че той се зарежда, а синьо означава, че тя е напълно заредена.Конструкция магнитна зареждане - Тази док-станция за зареждане на Quest 2 професионално проектиран с магнитен конектор за зареждане и са оборудвани с две непрекъснато перезаряжаемыми батерии.Това ще ви позволи да се избегне повторно извличане на батерията и ще я направи по-удобни за употреба.Висококачествен ABS - е Изработена от висококачествени материали ABS; екологично чист; трайни и многократна употреба.Технически спецификации на продукта - Вход : 5 ≥ 2; Максимален изход : 5 В 2 А; В комплекта са включени един USB кабел-C дължина 47,2 инча (1,2 м). Лек, лесен за носене.Размерът на продукта е 10.6 инч, той е компактен, элегантен и практични.Ръководство за инсталиране на зареждащата слушалки : 1. Задайте магнитна глава Type-C за вашите слушалки. Задайте слушалки вертикално в място за зареждане, светодиод ще светне в жълто, което означава, че тя се зарежда.Ръководство за инсталиране на контролера Charge Touch Controller : 1. Плъзнете надолу и свалете оригиналната капака на отделението за батерията на контролера. Поставете батерията в контролери, така че да порт кабел за зареждане Type-C е насочен нагоре (моля, обърнете внимание на местоположението на анод и катод при инсталиране на батерии).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория