• Ново
Мини Клавиатура GOWENIC с 6 Клавиши, Ръчна Детска Клавиатура, Кабелна USB Безжична Bluetooth, Dual Режим, OSU HID Клавиатурата, Програмируеми Клавиатури Направи си сам, за Офис игр?

Мини Клавиатура GOWENIC с 6 Клавиши, Ръчна Детска Клавиатура, Кабелна USB Безжична Bluetooth, Dual Режим, OSU HID Клавиатурата,

Rating 
BGN 17.79

Сума
Налично за поръчка

【Програмируем със собствените си ръце】 : Всички клавиши программируемыВсички ключови функции на стандартна клавиатура за Windows могат да бъдат инсталирани и сложна комбинация от клавиши за бърз достъп може да се реализира с помощта на един ключ. 【Двухрежимное връзка】 : Поддръжка на кабелна USB, и безжична БТ двухрежимного връзка, подвижна USB-кабел, лесен за употреба. 【Малък и преносим】 : Малък и портативен, можете да го носите със себе си, ефективно спестяване на място на работния плот. 【Функция дръжки】 : може не само се върти, за да се коригира, но и се използва като бутон.Дръжката може да се използва за настройка на мащабиране, пауза, възпроизвеждане и други функции. 【Широко приложение】 : Подходяща за офис, игри, музика, медии, промишлени контрол, лаборатории за изпитване на производствена линия и в други области.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория