• Ново
Goldmeet Класическа Аркадна Игра Направи си сам, Комплект за Аркадни на играч 2, USB-Энкодер + 8-Позиционен Класически Аркаден Джойстик + Led Електронни Бутони за Аркадна иг?

Goldmeet Класическа Аркадна Игра Направи си сам, Комплект за Аркадни на играч 2, USB-Энкодер + 8-Позиционен Класически Аркаден

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

✅ Широко приложение : Това е набор от идеалните части "Направи си сам", подходящи за електронни конзоли за игри за 2 играчи и други проекти за файтингам "Направи си сам"На този аркаден комплект "Направи си сам" е проектирана по такъв начин, че да бъдат подходящи за Windows XP, Windows 7 и Windows 8. ✅ USB-энкодер : USB-энкодер може да реши проблема с връзката, която притеснява повечето играчи, опростяване на работата на конзоли за видеоигри на "Направи си сам".Можете да го използвате с доверие. ✅5-пинов и 8-позиционен джойстик : Срока на експлоатация на 5-за контакт на 8-позиционен джойстик достига 1 милиона натискания, и с нов режим на интерфейса за неправилно свързване е изключено. ✅Led бутон : led бутон, изработени от устойчиви на висока температура пластмаса, е прозрачна и може да се върти с очаквания период на служба до 3 000 000 кликвания. ✅Практично : Използва се за дървени конзоли и метални панели, с позлатени кликвания и контакти, ниско ниво на шум и срок на експлоатация до 10 милиона пъти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория