• Ново
Подрязване козьих Копита iksvmsis, Нож за Подрязване на Копита за Кози, Професионален Инструмент За Подрязване на Копитата на Лявата и Дясната Ръка, Набор от Инструмен?

Подрязване козьих Копита iksvmsis, Нож за Подрязване на Копита за Кози, Професионален Инструмент За Подрязване на Копитата

Rating 
BGN 11.49

Сума
Налично за поръчка

❤ Режещата глава многократно е изработена от ковано желязо, неръждаема стомана с високо налягане, която се отличава с висока устойчивост на износванеЛазерното кантиране, силна и здрава. ❤ Нож за конски копита с дървена дръжка, удобен за хващане, подходяща за лява и дясна ръка, може да се използва под различни ъгли, е чудесно средство за ковач, висока твърдост и устойчивост, лесен за използване, переноске и съхранение. ❤ Той може да работи под различни ъгли, изберете инструмент, подходящ за лява и дясна ръка, в съответствие с вашите собствени навици. ❤ Той е практичен, удобен и функциональен. ❤ Основно се използва за маникюр конски нокти, почистване на подков, и ще имате добър опит за езда или на конни надбягвания. По-остър нож, лесен за употреба и бързо за украса на конски копита, него не е лесно да се прекъсне. Ергономична дръжка, удобна за задържане и приятна на допир. Отлично качество на изработката и висока трайност, лекота на употреба, спестяване на повече време и усилия 4. Основно се използва за украса на конски копита, и ще имате добър опит за езда или на конни надбягвания. Изработен от висококачествена стомана материал, издръжлив, устойчив на абразия, здрав, устойчив за продължителна употреба. Подходящ за лява и дясна ръка, може да отговори на нуждите на различни ъгли.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : нож за копита Материал : стомана + дърво Цвят : както е показано на фигура Размер на ножа за копита във формата на буквата L : за 17,3x6,7 см/6,8x2,6 инча Размер на ножа за копита, с директен острие : приблизително 21x3,8 см / 8,3x1,5 инча Осъществяване Списък : 2 х нож за копита моля, Обърнете внимание : 1. Размер се измерва ръчно, моля се допуска незначителни грешки в измерването. Цвят на снимката може леко да се различават от действителния продукт от цветно изобразяване на различни монитори.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория