• Ново
Weojeviy 250шт E3 Подковообразные Пирони, Спортен инвентар за Подковообразных Пирони, E3 Подковообразные Пирони Конноспортивный инвентар с Висока якост за стоманени пир?

Weojeviy 250шт E3 Подковообразные Пирони, Спортен инвентар за Подковообразных Пирони, E3 Подковообразные Пирони

Rating 
BGN 14.00

Сума
Налично за поръчка

♛ Съответната твърдост : Нашият стоманена подковообразен нокти притежава съответната твърдост, може да бъде прикован, точно и прецизно, не се огъва, лесно се огъват, след извличане, и той е здраво закрепенВисококачествени подковообразные пирони, высокопрочные и издръжливи.Продуктът премина на строг контрол на качеството, моля, използвайте го с увереност. ♛ Лесна употреба: Нашия подковообразен нокти точно е направен за да се гарантира най-добрата еластичност при запазване на здравината на материала, което прави подковообразен ноктите лесно за използване.Дизайн с остър скосом, лесно влиза в подкова и излиза от нея. ♛ Обширни области на приложение : Нашите стоманени подковообразные пирони точно са направени за да се гарантира максимална гъвкавост.Гвоздей за подкова на коня по - добър инструмент за практикуване на конен спорт или да се използва самостоятелно за определяне на олово или стъкло при компилиране на проекта. ♛ Висока надеждност: Нашите стоманени подковообразные пирони са преминали строг контрол на качеството, която осигурява висок коефициент на безопасност и лекота на използване.Отлично качество на изработката, точно произведено за да се гарантира най-добрата еластичност, може напълно да замени старото и отговарят на вашите нужди. ♛ Висококачествени материали: Нашия стоманена подковообразен пирон е изработен от неръждаема стомана и се провежда строго контролиран процес на търкаляне.А нашите подковообразные пирони притежават висока якост на опън.Професионално производство, стабилна производителност и висока надеждност. Изработени от висококачествена стомана и прокатанные в строго контролирано от процеса на валцоване, подковообразные пирони притежават висока якост на опън. При подходяща твърдост да го прибивать точно и внимателно, без огъване, а след излизането му може лесно да се огъват, като по този начин надеждно обезпечаване. Прецизно изработено, за да осигури най-добрата еластичност. Запазете силата на материала и правете подковообразные пирони лесни за употреба. Добри инструменти за практикуване на конен спорт или използвани по отделно за определяне на олово или стъкло при монтажа на проекти.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Пирони под формата на подков Материал : стомана Цвят : както е показано на снимката Размер на продукта : Дължина : приблизително 4,5 см/ 1.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Horseshoe Nails
Material:
Steel
Color:
As Pictures Shown
Product Size:
Length
Package List:
250 x Horseshoe Nails :
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория