• Ново
HZMSYQ / Дамски Сандали-Espadrilles с отворени пръсти и каишка на щиколотке с катарама, Синтетични Сандали На платформа, Сандали на танкетке, Сандали с катарама, Летни Плажн?

HZMSYQ / Дамски Сандали-Espadrilles с отворени пръсти и каишка на щиколотке с катарама, Синтетични Сандали На платформа,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Полиуретанова подметка ? 【ЗДРАВА и качествена ръчна работа】 : Насладете се на ежедневни разходки с нашите ежедневни чехли-сандали.Нашите дамски чехли-сандали, изработени ръчно.Здрава гумена подметка устойчива на плъзгане и износостойкая.Използват се само материали от най-високо качество, което ви осигурява възможно най-добрия избор на обувки. ? 【МОДА и ежедневното функциониране】 : Въведете причудливого блясък в гардероба си с помощта на тези прекрасни женски босоножек.Тази двойка гладиаторски сандали на равна подметка ще излезе на вашите ежедневни събития или официална рокля и ще подобри им, като уникален стил на вашия офис, на улицата, на парти или официална рокля. ? 【ВПЕЧАТЛЯЙТЕ за всички ПОВОДИ】 : Доволни от нашите летни сандали.Сложете ги и отидете на пазар, на разходка, на случаен изход, за плажна сватба, или на други дейности за отдих.Освен това, това е идеалната обувки за почивка.Те са леки и са поставени във всеки куфар или ръчен багаж. ? 【САНДАЛИ с лесен надеванием и чудесен подарък】 : стилна еластична дъвка-вамп, перекрещивающаяся кръст.Тези тапочек-сандали на равна подметка ниска поддръжка на свода на стъпалото.Тези сладък дамски сандали ще станат чудесен подарък за вашата дъщеря-тийнейджър, майки, момичета, сестри или колеги. ? 【Приятелски остатъка】 : Аз се надявам, че вие, моля, вижте нашите таблица с размери, описание на изображенията или се консултирайте с нас при покупка, ние непременно ще ви даде ценни предложения и се надяваме да ви помогне да изберете правилния размер. ? ? Добре дошли в магазин HZMSYQ? ? ● Високо качество, изключителна изработка, артистична мода-модерен стил.Всеки чифт сандали са отражение на концепцията за дизайн HZMSYQ. ● Стреми да демонстрира неповторимото очарование на красиви жени, водещи свой собствен модерен начин на живот, HZMSYQ предлага луксозни обувки за всеки сезон.Ако търсите удобен, модни обувки, елате и купете я!Когато носите тези сандали на танкетке, можете да привлечете повече внимание. ❤ На тези прекрасни сандали са подходящи за всеки повод. Стотици и хиляди бижута, Т-образен ремък, каишка за щиколотке, открит чорап, перевязь отзад.Това е прекрасно, модни и стилни чехли, сандали. ❤Характеристики : Мека подплата и мека стелка за носене през целия ден.Гумена подметка е по-здрава, устойчива на плъзгане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория