• Ново
Маска за конна езда, удобна защитна маска за конски муцуни Трикотажная плат с допълнителна фина мрежа за защита на конски муцуни (черен)

Маска за конна езда, удобна защитна маска за конски муцуни Трикотажная плат с допълнителна фина мрежа за защита на конски

Rating 
BGN 29.80

Сума
Налично за поръчка

[Стереоскопичен приятелка] Окото стереоскопичен за намаляване на очите маски за коне предотвратява моргание и износване, осигурява комфортно носенето на коня [Дишаща] Тази маска за мухи извършва под формата на мрежа, като осигурява удобна защита, за улесняване на циркулацията на въздуха, дишаща и приятна за каране на гърба на коня. [Висококачествен плат] Маска на кон е направена от висококачествен трикотажен плат и окото на коприната материал, подплата от мека и еластична без деформация, подредена в чорап и продължителна употреба. [Конструкция от вкара тел] Мека окото тел около очите маска е предназначена за защита точка на коне, не загораживая преглед и не се допуска попадане на най-малките насекоми. [Основното приложение] Маска за коне, използвани за защита муцуна, очите и ушите на коня от ухапване от комари, както и за защита на очите и на ушите на конете от ярка светлина или вредни лъчи. [Висококачествен плат] Маска на кон е направена от висококачествен трикотажен плат и окото на коприната материал, подплата от мека и еластична без деформация, удобна в чорап и продължителна употреба. [Стереоскопичен приятелка] Окото стереоскопичен за намаляване на очите маски за коня предотвратява моргание и износване, осигурява комфортно носене на лошади3. [Дишаща] Тази маска за мухи извършва под формата на мрежа, като осигурява удобна защита, за улесняване на циркулацията на въздуха, дишаща и приятна за каране на гърба на коня. [Конструкция от вкара тел] Мека окото тел около очите маска е предназначена за защита точка на коне, не загораживая преглед и не допуска проникване на най-малките насекоми. [Основното приложение] Маска за коня се използва за защита на лицето, очите и ушите на коня от ухапване от комари, както и за защита на очите и на ушите на конете от ярка светлина или вредни лъчи.Параметри : Тип на продукта : Маска за лице коне Материал : Трикотажное платно, на окото съдържание на Пакета : 1 х маска за лице коня.

Всичко за продукта

Item Type:
Horse Face Mask
Material:
Knitted Fabric, Mesh
Package List:
1 x Horse Face Mask:

Подобни продукти в категория