• Ново
Homtoozhii Сизалевая Въже Плюшена Котка да се Катерят По Дървото на Котешка Кула Мулти-Голяма Котешка Кула Котешки Етажната собственост с Сизалевым Покритие Когтеточк?

Homtoozhii Сизалевая Въже Плюшена Котка да се Катерят По Дървото на Котешка Кула Мулти-Голяма Котешка Кула Котешки Етажната

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Прилагане на характера на вашата котка】 : Няколко когтеточек, подкрепено с естествена сизалевой въже, ще задоволят инстинкт на котката царапатьсяТази покрита котешка кула - идеалното място за игри, упражнения и почивка на вашата котка. няколко нива и стълби и отговарят на склонността на котките към лазанию.Уютен котка на етажната собственост - за идеалното убежище за вашата чувствително дете, където той ще може да се насладите на спокойствие. 【Повече никакви драскотини!】 : Това е закрит котешки дърво - перфектно място за вашата котка играе, проучвах, чесалась и расслаблялась.Тези когтеточки, подсилена с естествена сизалевой въже, ще задоволят инстинкт на котката царапаться.Когато те се събуждат след котешки сън, готови за влизане почесывания, сизалевые щифтове могат да допринесат за стимулиране и здравето на ноктите. 【Лесна за сглобяване на Котка Tree) 】 : Лесен за използване площадка за котки, оборудвана с подробни графични инструкции за безпроблемно инсталиране.Тези атрактивни котешки дървета и кула, перфектно ще се побере в интериора на стаята, тъй като темата на съвременната котешки мебели.Прекрасен подарък както за вашето коте, така и за вашия приятен дом!. 【Високо качествени материали】 : Всички платформи и поддържащите шкафовете са изработени от здрава древесностружечной плоча, която осигурява сигурността на вашата непоседливой котка по време на скокове нагоре и надолу по тази кула за катерене котки.Приятен за кожата плюшевое покритие придава на котешки мекота и оптимално топлина. 【Здрава конструкция】 : Стабилност и безопасност винаги са с приоритет.Достатъчно голяма периферия и здрави подпори осигуряват солидна опора и по-добра устойчивост на котешки дърво.Когато вашата котка скочи вътре или навън, той може да остане стабилна. 【Прилагане на характера на вашата котка】 : Няколко когтеточек, подкрепено с естествена сизалевой въже, ще задоволят инстинкт на котката царапаться.Тази покрита котешка кула - идеалното място за игри, упражнения и почивка на вашата котка. няколко нива и стълби и отговарят на склонността на котките към лазанию.Уютен котка на етажната собственост - за идеалното убежище за вашата чувствително дете, където той ще може да се насладите на спокойствие. 【Повече никакви драскотини!】 : Това е закрит котешки дърво - перфектно място за вашата котка играе, проучвах, чесалась и расслаблялась.Тези когтеточки, подсилена с естествена сизалевой въже, ще задоволят инстинкт на котката царапаться.Когато те се събуждат след котешки сън, готови за влизане почесывания, сизалевые щифтове могат да допринесат за стимулиране и здравето на ноктите. 【Лесна за сглобяване на Котка Tree) 】 : Лесен за използване площадка за котки, оборудвана с подробни графични инструкции за безпроблемно инсталиране.Тези атрактивни котешки дървета и кула, перфектно ще се побере в интериора на стаята, тъй като темата на съвременната котешки мебели.Прекрасен подарък както за вашето коте, така и за вашия приятен дом!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория