• Ново
Дозатори за вода за домашни любимци EBWLI, Керамичен Фонтан за домашни любимци, Котки Чешма за вода за котки и малки Кучета, Супер Тих Диспенсер за вода за котки с регу?

Дозатори за вода за домашни любимци EBWLI, Керамичен Фонтан за домашни любимци, Котки Чешма за вода за котки и малки Кучета,

Rating 
BGN 147.33

Сума
Налично за поръчка

Нека домашен любимец да се пие повече вода : Много изследвания са показали, че нашите пухкави домашни любимци предпочитат да пият от течаща вода, а не от все още на вода, която може да намерите в традиционната купаСледователно, има начин да се пие чиста проточную вода - това е идеята да ги насърчи да се пие.Фонтан за вода за домашни любимци, Проектирани с лесен быстроразъемной конструкция, която е идеална за запалените любителите на по питие. 【НОВ ДИЗАЙН】:Басейн с вода, украсена с дребни риби, по-интересно и привлича малки животни за нощувка вода,Две керамични диспенсера за риба и вода, се свързват при температура 1300 ° C - древното китайски традиционен продукт, в който за лепене не се използва лепило. 【Керамични материали,】 : 1300 ° C, висока изпичане на керамика, лесен за почистване, лесно обръща, екологично чист, нетоксичен, ефективно предпазва от алергия у някои котки на пластмаса, 100% безопасна за използване. 【 Памук с въглен филтър】, който може да филтрира косата и боклуци, за да се поддържа водата свежа, дайте домашен любимец здравословен източник на вода. 【 Безшумен помпа】 Фонтан за домашни любимци оборудван шумоподавляющим помпа с сверхшумной амортизация и може да се използва и през нощта, за да помогне на вас и вашия домашен любимец се насладите на спокоен и лек сън през нощта.Нека домашен любимец да се пие повече вода : Много изследвания са показали, че нашите пухкави домашни любимци предпочитат да пият от течаща вода, а не от все още на вода, която може да намерите в традиционната купа.Следователно, има начин да се пие чиста проточную вода - това е идеята да ги насърчи да се пие.Фонтан за вода за домашни любимци, Проектирани с лесен быстроразъемной конструкция, която е идеална за запалените любителите на по питие. 【НОВ ДИЗАЙН】:Басейн с вода, украсена с дребни риби, по-интересно и привлича малки животни за нощувка вода,Две керамични диспенсера за риба и вода, се свързват при температура 1300 ° C - древното китайски традиционен продукт, в който за лепене не се използва лепило. 【Керамични материали,】 : 1300 ° C, висока изпичане на керамика, лесен за почистване, лесно обръща, екологично чист, нетоксичен, ефективно предпазва от алергия у някои котки на пластмаса, 100% безопасна за използване. 【 Памук с въглен филтър】, който може да филтрира косата и боклуци, за да се поддържа водата свежа, дайте домашен любимец здравословен източник на вода. 【 Безшумен помпа】 Фонтан за домашни любимци оборудван шумоподавляющим помпа с сверхшумной амортизация и може да се използва и през нощта, за да помогне на вас и вашия домашен любимец се насладите на спокоен и лек сън през нощта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория