• Ново
Котешки Хамак Стенни полици за котки и срок за катерене Четырехступенчатая Котешка стълба с Сизалевой стъпало за Драскотини и Мост за Катерене От масивно Дърво Ко?

Котешки Хамак Стенни полици за котки и срок за катерене Четырехступенчатая Котешка стълба с Сизалевой стъпало за Драскотини

Rating 
BGN 59.99

Сума
Налично за поръчка

【Рафтове за котки със собствените си ръце】 - Котешки хамак и котешка стълба за катерене осигуряват стъпаловиден дизайн, за да отговарят на инстинкт на котката да се катерятРафтове за котки на стената създават за вашите котки приятната обстановка, която ги прави активни и щастливи. 【Идеален за малки животни】- Хамак за котки е необходим за всички клетки за малки домашни любимци.Котката може да се отпуснете и да играе в него комфортно и безопасно. 【ПОДХОДЯЩА КОТЕШКА СТЕНА 】- Този хамак - нов стилен вариант, мебели за котки, тя се монтира директно към стената.Това осигурява на вашата котка вертикално пространство за катерене, сън, игри, заклещени на насесте и гледане на околния свят. 【Висококачествена БОРОВА дървесина】 - Естествена борова дървесина, нетоксичная и без миризма, защитава здравето на котките.Цвят на естествено дърво и лен подложка за котки са подходящи за различни стилове на оформяне на дома. 【РАЗКРИВАНЕ на ПРИРОДАТА на КОТКИТЕ】 - Красива и функционална част от обзавеждането за домашни любимци, ръчно изработени с добра игрова структура, нека котка радостно скача пред вас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория