• Ново
MetaProDAO Електрически Играчки За Котки Имитация на Интерактивни играчки за котки с Папагала, Домашна котка, Автоматична Подвесная Птица, Интересна Интерактивна игра?

MetaProDAO Електрически Играчки За Котки Имитация на Интерактивни играчки за котки с Папагала, Домашна котка, Автоматична

Rating 
BGN 4.26

Сума
Налично за поръчка

[Подвесная имитативната играчка-птица] : Крилата на играчката, за котки могат да вибрира нагоре и надолу, максимално имитира сегашния скок и полет на птиците, за да привлече вниманието на коткатаНезависимо от това, колко имате на котки, те ще скочи нагоре и надолу.В сравнение с други играчки за котки, тази играчка абсолютно обичаше котки. [Освободете си време] : предполагам, че търсите играчка, която ще ви позволи да се концентрирате върху работата си и да придружава вашата котка.Разбира се, можете също така да извадя играчки птичката собственоръчно. [Удобно и бързо] : Тази играчка трябва само да се намери място за захващане и да се подготвят две батерии тип АА (в комплекта не са включени), и тя може веднага да се играе. [Интерактивна играчка за котки] : Това е играчка, която може да взаимодейства с котки.Това помага за освобождаване на ловен инстинкт на котките, за подобряване на котешки настроение и да накараме котката да се чувстват щастливи.Тази играчка може да направите вашата котка силна. [Най-добрият подарък] : Идеален подарък за рожден ден, Ден на благодарността, Коледа и Нова година за собствениците на домашни любимци.Батерия : Необходими три батерии тип ААА. (Не е включен в комплекта) Размерът на открито на крило : 42 * 24 * 12 вижте, който може да се обърне за всички домашни любимци.Играчката може да направи живота на вашия домашен любимец по-интересно, да развие тялото му и да го направи по-здрави.Летят птица с електрически извънбордов тросом те махат с криле.Това е като истинска птица.Това е много хубаво и лесно става.Вътре има жица, на която може да се мотае птица.Крилата птица като тази птица.Единият край на въже, прикрепена към тавана, а другият край е свързан с тавана.След включване на ключа за едно въже се развива и прави кръгови полет по въже.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория