• Ново
01 02 015 Освежители за дишане за кучета, Освежаващо решение за грижа за устната кухина Премиум-клас за Освежаване на дъх и Предотвратяване на Загуба на зъбите за Купат

01 02 015 Освежители за дишане за кучета, Освежаващо решение за грижа за устната кухина Премиум-клас за Освежаване на дъх и

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Тя може лесно да се почистват без почистване с четка, без странични ефекти, просто спрей за зъби домашен любимец или в купа за водаСъхранявайте зъби на вашия домашен любимец чисти, предотвращайте натрупването на зъбен камък и плаки, ужасно кариес и заболявания на устната кухина.Осигурява допълнително освежение дъх, без никакви дразнещи химични вещества, сигурност и лекота на работа.В състава му влиза успокояващо алое вера и най-любимите домашни любимци от детството - най-ефективното средство срещу лош дъх за кучета и котки.Това е важно не само, за да се при кучета и котки е свеж дъх, но и за предотвратяване на загуба на зъбите.Тя може лесно да се почистват без почистване с четка, без странични ефекти, просто спрей за зъби домашен любимец или в купа за вода.Съхранявайте зъби на вашия домашен любимец чисти, предотвращайте натрупването на зъбен камък и плаки, ужасно кариес и заболявания на устната кухина.Осигурява допълнително освежение дъх, без никакви дразнещи химични вещества, сигурност и лекота на работа.В състава му влиза успокояващо алое вера и най-любимите домашни любимци от детството - най-ефективното средство срещу лош дъх за кучета и котки.Това е важно не само, за да се при кучета и котки е свеж дъх, но и за предотвратяване на загуба на зъбите. Осигурява допълнително освежение дъх, без никакви дразнещи химични вещества, сигурност и лекота на работа. В него се съдържа успокояващо алое вера и най-любимите домашни любимци от детството - най-ефективното средство срещу лош дъх за кучета и котки. Съхранявайте зъби на вашия домашен любимец чисти, предотвращайте натрупването на зъбен камък и плаки, ужасно кариес и заболявания на устната кухина. Това е важно не само за освежаване на дъх кучета и котки, но и за предотвратяване на загуба на зъбите. Тя може лесно да се почистват без почистване с четка, без странични ефекти, просто спрей за зъби домашен любимец или в купа за вода.Начин на приложение : 2021-04-16 10 : 29 : 37спецификация : Тип на продукта : Спрей за зъби за домашни любимци Материал : вода + екстракт от алое + масло от мента, Цвят : както е показано на фигура Капацитет : прибл. 14 мл Тегло : прибл. 43,0 g / 1,5 мл Срок на годност : 2 години Начин на приложение : Повдигнете устните от двете страни на устата на кучето и се пръска директно върху зъбите и венците 2-3 пъти на ден, а също се пръска директно върху зъбите и венците 1-2 пъти с всяка страна.

Всичко за продукта

Item Type:
 Pet Dental Spray
Material:
Water+Aloe Extract+Peppermint Oil
Color:
As Picture Shown
Capacity:
Approx. 14ml
Weight:
Approx. 43.0g/1.5oz
Shelf Life:
2 years
How to use:
Lift the lips on both sides of the dog's mouth and spray directly on the teeth and gums, 2-3 times a day, and spray directly on the teeth and gums 1-2 times on each side.:
Use after meals to get the best results. Do not let the dog drink or eat within one hour after use.:
Package List:
1 x Pet Dental Spray:
Note:
Avoid contact with eyes, if there is contact, please rinse with water, please store in a cool and dry place, away from children :

Подобни продукти в категория