• Ново
Титуляр Яка Airtag за котки Силиконов Калъф Apple Air Tag Case за яката Cibaabo за Коте с ширина по-малко от 0,6 инча (Черен + бял)

Титуляр Яка Airtag за котки Силиконов Калъф Apple Air Tag Case за яката Cibaabo за Коте с ширина по-малко от 0,6 инча (Черен

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Съвместимост с Airtag】Притежателя airtag проектиран специално за Apple airtags 2021 Той държи здраво въздушна етикет, го очакваха до ошейникам за домашни любимци, с ширина по-малко от 0,6 инча, като предотвратява падането и белези въздушни birk. 【Не трепери и е предназначена за малко яка】 Традиционен притежателя, висящи от яката и силно трепери, когато вашият домашен любимец работи или скачане, което причинява на вашия домашен любимец дискомфорт.Този държач е предназначен за плътно захващане към яката за домашни любимци размер на по-малко от 0,6 инча, което позволява на вашия домашен любимец да се чувстват по-спокойни. 【Различни цветове и нюанси, светлина】 За различни греди, които вече имате, са подходящи различни цветове, както и светещи цветове могат да светят в тъмното. 【Материал премиум-клас】 Притежателят е изработена от висококачествен силикон, здрав, еластичен, устойчив, водоустойчив, лесен за почистване, устойчив на надраскване, без блокиране на сигнала и е с малко тегло. 【Широко се използва】 Този притежателя airtag е в затворена верига, се използва не само за греди за домашни любимци, но и за детски училищни чанти, ръчни чанти, раници и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория