• Ново
Ipetboom Двустранно Лента Срещу Драскотини, Прозрачна Врата, Възпиращ Килим, Диван, Котки, Винил Средства за Защита От Надраскване, Стикер на Дивана, Мебелен Подложка н?

Ipetboom Двустранно Лента Срещу Драскотини, Прозрачна Врата, Възпиращ Килим, Диван, Котки, Винил Средства за Защита От Надраскване,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

УПЛЪТНЕНИЯ ЗА ЗАЩИТА от КОТЕШКИ ДРАСКОТИНИ - ЗА разлика от други скотчей за котки, нашата защитен от котешки драскотини плака осигурява по-голямо покритие, незабавно предотвратява надраскване на диванаЛЕНТАТА ЗА ЗАЩИТА ОТ НАДРАСКВАНЕ и ЗА КОТКИ - Нашите по-големи листове за дрессировочной лента за котки осигуряват прозрачна лигав бариера за котки навсякъде, където имате нужда от защита, в резултат на лапи котки стават лепкави, които просто не остави вашите мебели в покой.ЗАЩИТА от надраскване на дивана - един Практичен и много ценна играчка за котки и котенков е добър избор за вашата котка.Мебели за дома лента против надраскване-2 елемента Лента за защита от котешки драскотини, защитни покривала за котешки дивана, защитни калъфи за мебели от котки.КОТЕШКИ ДРАСКОТИНИ ПО МЕБЕЛИ - Котките не обичат лепкаво вещество, така че можете да привикнат котката си не надраскване на мебелите, хвърляйки се на тази голяма двустранен самозалепваща лента за котки на места, които котката редовно драскотина.Пратката включва 2 x лента за дивана 10 x пирони Особености - Нашата двустранен лентата е съвместим с повечето обивочных тъкани (с изключение на кожата) и може да се прилага на повечето повърхности, защищающих диван за котки. - За разлика от други лепкави ленти за котки, нашите листове за защита от котешки драскотини осигуряват по-широко покритие, за своевременно предотвратяване на белези дивана защитна лента от надраскване. - Всяко средство за защита на вашите мебели от котешки драскотини, изработени от трайни материали, които по естествен и хуманен начин държат неуместную обучение лента за защита на вашите мебели от драскотини вашето коте. - Прозрачни листове се получават тънки, ефективни и не оставя лепкави следи след отстраняване. - Нашите по-големи лента за дресура на котки осигуряват прозрачна лигав бариера за котки навсякъде, където имате нужда от защита, в резултат на лапи котки, които просто не ще остави вашите мебели в покой, стават лепкави виниловое средство от котешки драскотини. - Цвят : Прозрачна лента за мебели за котки. - Материал : лента за предотвратяване на котешки драскотини от PVC. - Размер : 45,7x30,5x0,1 см / 17,96x11,99x0,04 инча Стоки за домашни любимци.Информация за стоки Със защита от надраскване Можете бързо и лесно да почистите с мека мебел и мебели.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория