• Ново
Bnibol 2 опаковки на 4 юли Нашийник за котки с флага на сащ Breakaway с Подвижна папийонка и Камбана, Безопасен, идеален за Деня на Независимостта (Independence Day)

Bnibol 2 опаковки на 4 юли Нашийник за котки с флага на сащ Breakaway с Подвижна папийонка и Камбана, Безопасен, идеален за Деня

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Дизайн на американското 】 : Те са направени в стила на американското знаме сладки, патриотични и модерен.Това никога няма да излязат от мода. 【Размерът се регулира】 котешки нашийник е най-подходящ за котешка врата 6-11 инча.Моля, проверете размера на вашето сладък котки, преди да купите. 【Висококачествени материали】 Нашийник за котки е изработен от здрава тъкан, мека на допир и може да се използва в продължение на дълго време, благодарение на което вашата котка удобно да го носите всеки ден; обтегач предпазен колан бързо отстегивается под налягане, което е безопасно за домашен любимец и е удобно за вас, за да го отворите. 【Вземете със себе си малка камбанка】 Когато котката показва липсата на сдържаност, да се крие в ъгъла.Гола ви позволява бързо да го намерите. 【Прилагането на】 Чудесен предмет за Деня памет, Ден на хартата, 4 юли, на Деня на ветераните.Идеален за фотосесия, партита и подаръци.Нашийник за котки в Деня на Независимостта : Изпълнена с шарките на американското знаме.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория