• Ново
KeaJuidy Стенни Легло за Котки, Плаващ шелф за котки, монтиран на стената място за спане за котки, Карбонизированная Дървена дъска с Самоклеющимся Килим, Стенни мебели ?

KeaJuidy Стенни Легло за Котки, Плаващ шелф за котки, монтиран на стената място за спане за котки, Карбонизированная Дървена

Rating 
BGN 9.58

Сума
Налично за поръчка

? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Дървена дъска е изработена от естествено дърво метод на интензивно карбонизация, а повърхността внимателно се полира без чеп; Поддържаща рамка от неръждаема стомана е здрава и много устойчива ? САМОКЛЕЯЩИЙСЯ подложка за котки : В пакета има сив мат, който може да се залепи върху дървена дъска за запазване на топлината и декорация. ?ОСОБЕНО УКРАСАТА на КЪЩАТА : Вашата котешка легло напълно специална.Силно обугленная дървена дъска се различава от други дървени дъски.Неговия характерен цвят е много подходящ за развитие на селски стил.Това ще бъде уникален за декорация на вашата стена. ?СТЕННИ ЛЕГЛО ЗА КОТКИ : Използване на място от стените на платформа, от масивно дърво с метални скоби създава отделна зона за отдих за котки, където те могат да релаксират, да играе и да спи, а полк за котки позволява на котката да се чувстват приятно и комфортно. ? ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Нашата стенни мебели за котка, оборудвана с пълен комплект аксесоари, така че можете лесно да завърши сглобяването и да получат удоволствие от процеса на сглобяване.Поставка за котки трябва да пробия в стената, за да сте сигурни, че стената на вашия дом, подходящ е за стенен монтаж.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси по време на инсталацията.Параметри : Цвят : сив Материал : дърво + полиестер Размери : 15,7 * 11,8 инча/ 30 * 40 см Помещение включва : 1 х дървена дъска 1 х Килим 2 х желязо рамка Преобръщане на двустранна самозалепваща лента на Няколко винта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория