• Ново
комплект колан и каишка за котки plplaaoo, Регулируем шлейка за котки, защищающая от бягство, с чанта, Лесно управление, Дишаща и лека шлейка за котки и каишка за разходк

комплект колан и каишка за котки plplaaoo, Регулируем шлейка за котки, защищающая от бягство, с чанта, Лесно

Rating 
BGN 9.30

Сума
Налично за поръчка

【Удобно, без задушаване на шията】 Шлейка за котки свободно се регулира в съответствие с ошейником на вашия домашен любимец и обиколката на гърдитеВ сравнение с други обезопасителни колани той осигурява по-голям комфорт и безопасност.Ние препоръчваме, че сте свикнали да ги носят на закрито, преди да се извадят на улицата. 【Дизайн чанта за закуски】 Комплект колан и каишка за котки с чанта може да побере закуски за домашни любимци, торби за боклук и т., така че да можете лесно да пътуват.Идеален за ежедневно ходене, бягане, тренировки и всякакви занимания на открито. 【Материали премиум-клас】Шлейка за котешки жилетка с чанта е изработена от висококачествени полиестерни материали, които се различават по якост, дълговечност и устойчивост на износване.дълъг срок на експлоатация, здрав, може да се използва по всяко време на годината, нелипкая подплата и пропускливост позволяват да не се притеснявате за проблеми с кожата на котката. 【Лесно за носене】 : Сбруя за котки със защита от бягство е с красиви декорации, които ще направят вашата котка най-сладко мече на улицата.Шлейка за котки е с луксозно оформление, което ефективно предпазва от травми, осигурява допълнителен комфорт и защита и не стесняет домашни любимци. активна почивка.it лесно се побира и се отстранява. 【Upgrade Snap】 Регулируеми колани жилетка Котка с дизайн на чанти на 360 градуса, без да защелкивания под мъртъв ъгъл, без задръстване с разочарования и ръжда.Ефективно предпазва от травми и осигурява допълнителен комфорт и защита.предпазват от наранявания, осигуряват добра защита и комфорт.Параметри : Тип на продукта : Колан за котки Материал : полиестер Осъществяване Списък : 1 х Колан за котки от 1 х чанта Забележка : 1. Използвайте мека линия на шията и предните лапи на котката за една седмица - това е дължината на обиколката на врата и гърдите, плюс още 2-3 см, запазени за по-добро. Ръчно измерване, има определена грешка, моля превалируйте в насипно състояние. Свойства имат голям е размерът на действително опаковка е с размер M, в размер на продукта не е засегната.

Всичко за продукта

Item Type:
Cat Vest Harness
Material:
Polyester
Package List:
1 x Cat Vest Harness 1 x Bag
Note:
1. Use a soft ruler on the cat's neck and front legs after a week is the length of the neck circumference and chest circumference, plus another 2‑3cm reserved for the best.2. Manual measurement, there is a certain error, please prevail in kind.3. Properties are large size actually packaging is M size, the product size is not affected.

Подобни продукти в категория