• Ново
ТАИН Кристали Bling Нашийници за Кучета и Котки с Диаманти и Украшение във формата на Пеперуди от Планински Кристал за Малки, Средни и Големи Кучета (XS, Розов)

ТАИН Кристали Bling Нашийници за Кучета и Котки с Диаманти и Украшение във формата на Пеперуди от Планински Кристал за Малки,

Rating 
BGN 5.06

Сума
Налично за поръчка

【Избор на размер на】 Размер от XS до L за вашето кучеXS Ширина на 3/5 инча, шия регулира от 8 до 10 см, ширина S 3/5 инча, шия регулира от 10 до 13 сантиметра, ширина M 4/5 инча, шия регулира от 13 до 15 инча, ширина L 1 инч, шия регулира от 15 до 18 инча, има 5 регулируеми жилетки за кучета врата. уверете се, в точния размер за вашия домашен любимец, преди да купите. 【Материал 】 collsr е изработен от нежната микрофибър, която е мека, дишаща и гладка на допир.той притежава отлична устойчивост на износване и стречинг. 【Блестящ папийонка】 Блестящ диамант и блестящо бижу за вратовръзка-на пеперуда, при XS и S 5 линии на диаманта, при M 7 линии на диаманта, ние L 8 линии на диаманта, направете вашия домашен любимец да изглежда като принцеса на партито. 【Подходящ】 е Предназначен за котки и малки кучета със средни размери, моля, правилно измерете обиколката на врата на вашите любимци; идеален за костюмированной партита, сватби, не оставя място за дъвчене на вашето куче.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория