• Ново
balacoo 2 бр. Чанта за миене на Котки, Чанта за Котешка Баня, Чанта за миене на Котки, Чанта За Душ За Почистване на Кучета, Окото чанта За Грижа за Котки, Окото чанта За Ми?

balacoo 2 бр. Чанта за миене на Котки, Чанта за Котешка Баня, Чанта за миене на Котки, Чанта За Душ За Почистване на Кучета,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Окото чанта за баня котки : Дишаща мрежа чанта за котки идва с дръжка, за да ви е по-удобно да се къпе коткаЧанта за почистване на котки : Добър партньор за плуване, за които трябва добре да се грижи, като им предоставя спокоен опит за къпане.Чанта за душ за котки с завязками : спомага за източването на котката след къпане, като я прави удобна.Чанта-retinaculum за котки : Дишаща чанта-мрежа за котки идва с дръжка, която удобно се повиши по време на къпане на котката.Чанта за грижа за малките : Отлична пропускливост на въздуха, лесно се слива и се суши, котките няма да се чувстват неудобно.Осъществяване Списък 2 x окото чанта за душ за котки Функции - Спомага за източването на котката след къпане, което я прави удобна чанта за почистване на котки. - Подходящ за повечето малки котенца и кученца, задължителен инструмент за всеки собственик на домашен любимец, чанта за миене на котки. - Чанта за къпане за грижа за котки изработена от полиестер и служи за цял живот аксесоар за грижа за котки. - Я не е лесно да се търка и да се скъса, тя е здрава, за да се използва като временно чанта за къпане. - Той има приятни тактильными усещания и добра пропускливост на въздуха, дишащи и удобни за домашни любимци, котки чанта срещу ухапвания. -Размер : 55,00 X32,00 X0,10 см / 21,61 X12,58 X0,04 в котешки вкара чантата за баня. -Материал : Полиестер филтър чанта за котки вани Описание на стоките Чанта за прически котешки нокти Е един от най-добрите варианти за вас. устойчиво на надраскване чанта за котешки душата търсите професионален, но в същото време кошачью чанта за душата?Вие търсите надежден инструмент, който може да дойде на време?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият продукт трябва да отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория