• Ново
ISONTO 2 бр. Розов Нашийник За Домашни Любимци Цвете/Вълна Войлочный Нашийник За Кучета/Котки Цвете Наставка/Сменяем Аксесоар За Яката За Домашни Любимци/Folar Сватбена ?

ISONTO 2 бр. Розов Нашийник За Домашни Любимци Цвете/Вълна Войлочный Нашийник За Кучета/Котки Цвете Наставка/Сменяем Аксесоар

Rating 
BGN 5.20

Сума
Налично за поръчка

❤️ Ръчна работа, вълнен филц, ръчно пране (+ изсушаване на въздуха) ❤️ Еластично пръстен увива около яката, за да закачите цвете на яка на вашето куче и лесно да се свали за пране. ❤️ Всяка роза от филц изрязана и е изработена ръчно на един от нашите талантливи мастериц от висококачествена вълна, филц!. ❤️Аз се стремя към това, че всяко цвете е предмет на разговор и наистина да угоди на вашето куче или котешки приятел! : ). ❤️Роза с всяко друго име миризмата да е толкова сладко.Нашият розов нашийник за кучета неподвластен на времето по своята красота.Идеален за сватба, специален повод или просто по всяко време, когато кучето трябва да добавите малко оригиналност на вашия външен вид!.Този списък е предназначена само за едно ЦВЕТЕ 2! Цвят : ярко розов, светло розово включва mailto : 8 бр. яката във формата на цвете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория