• Ново
Ipetboom 15 бр. Детска Пръчка Играчки на Котката Висящи Играчки за малки Котенца В Закрито Интерактивна бяла Дървена Дръжка във форма На Пръчки Закачка Рибка Симулатор ?

Ipetboom 15 бр. Детска Пръчка Играчки на Котката Висящи Играчки за малки Котенца В Закрито Интерактивна бяла Дървена Дръжка

Rating 
BGN 42.55

Сума
Налично за поръчка

Играчка за коте за домашни котки : Тези детски играчки за дъвчене за котки забавна форма, които просто правят котки щастливи и да им позволи дълго време да играеИграчки за котки : Направени от дървени пръчки и мека тъкан лента.Ярък цвят лесно ще привлече вниманието на вашите котки и ще им позволи да поиграят.Играчки за никнене на млечни дъвчащи зъби : тяхното сладко външен вид може да стимулира лов природата на котките и высвобождать котешки инстинкт.Тренажор за улов на раци : тяхното сладко външен вид може да стимулира лов на природата котките и освобождаване на котешки инстинкт.Играчки-коли за котки в затворени помещения : сладък спътник за любимите си котката, когато ви няма у дома.Вашата котка ще слезе от съзнанието за тази играчка.Осъществяване на Списък с 15 x Играчки за котки Характеристики -Размер : 40,00 X0,50 X42,00 см. / 15,72 X0,20 X16 детски играчки за дъвчене за никнене на млечни зъби. -Материал : дърво, плюшен играчка-пръчка за котките -Тези интерактивни играчки за котенков могат да доставят радост на котката, да помогне на котката царапаться и дъвче, а котката не унищожи играчки пръчка за мебели. -Котката ви може да играе с него, едва го и мъча.Страхотна играчка за облекчаване на стреса и за котки, която им помага да останат здрави и активни. -Тези играчки за котки възлиза на компанията на вашия домашен любимец, ще осигури продължително забавление и облекчаване на кашлицата от скука играчки-коли за котки. -Тези забавни играчки за котки пълни с материал.Дизайн колокольчика може да се поинтересувате котки и ги отпуснете Играчка-котешки пръчка. -Цвят : както е показано на фигура, играчки за никнене на млечни зъби -Тези играчки за коте, предназначени да отговарят на игрални интереси на вашата котка и носят по-голямо удоволствие на вашите играчки за никнене на млечни зъби.Описание на продукта Играчка за японската котки Креативен дизайн на външния вид може да привлече вниманието на котката и я доставят удоволствие. играчка за коте Интерактивна играчка за котки от гъвкав материал, приятна на допир и предизвиква ярки усещания.играчки за котки в затворени помещения и една котка може да се играе с добър ефект тренировка за подобряване на гъвкавостта по време на игра, за да не й е скучно и тя да се забавляват с играчките.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория