• Ново
6 Бр. Ленти-царапки за котешки нокти, Линейно-Стъргалка, за да се чекмедже за отпадъци, мебели или някоя равна повърхност, Пила за котки, 3 чифта Маникюрных ивици-цара?

6 Бр. Ленти-царапки за котешки нокти, Линейно-Стъргалка, за да се чекмедже за отпадъци, мебели или някоя равна повърхност,

Rating 
BGN 24.99

Сума
Налично за поръчка

【Идеална алтернатива на】Ленти-царапалки за котешки нокти алтернатива кошачьим кусачкам и шлифовальным машини, идеален за котки, които не понасят традиционна прическа на ноктитеНе позволява на котката да се противопоставят на емоциите, предпазва от увреждане на котешки нокът, помага за намаляване на увреждането на мебели и свежда до минимум вредата.Страхотна идея, за да се запази нокти вашите котки притупленными!. 【Лесна употреба】 Просто почистете и залепете го за боклук, и всичко е готово!Маникюр ленти за котешки драскотини използват начин, по който котките обичат царапаться, за да се грижи за кошачьими нокти, което е естествено и иновативни.След около 10 надраскване си нокти ще бъдат красиви и подпиленными.Инсталирайте на равна, гладка, чиста повърхност, за да постигне най-добри резултати!. 【Здрава пила за котешки нокти】 Нашата скребница за котешки нокти е направена от хартиена основа + лепило + абразивни материали от циркониево-корунд, трайни качество, много лепкава и могат да издържат теглото на котки с тегло до 33 кг. Това ви позволява напълно да се избегне скъсване на ленти за нокти-арт "Котешки нокът". отличен за запазване на ноктите на вашата котка подпиленными и здрави.Приключи и може да продължи до 180 дни, в зависимост от навици на вашата котка. 【Здрави и щастливи】Когтеточка за котки - това е ново приспособление за рязане на ноктите.По-дребния фигура с частици по-безопасно, отколкото нокторезачки, защото ноктите постепенно се износват по-малко, като котка копае, и котката често се чувства, когато тя се приближава към "Ръба" (кровоснабжению и доставката на нервите вътре на нокътя), и спира да копаят. 【Професионално качество】 Ленти за драскане за котки основната разлика от конвенционалните устройства за подпиливания на ноктите се състои в това, че котката сама подстригает ноктите.Всеки път, когато искате да си върнете парите, върнете си, обмен на електронна книга или видеоурок, моля, не се колебайте да се свържете с нас, нашият отдел за обслужване на клиенти ще направи всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория