• Ново
Място за спане за котешки прозорци Zakkart - метал, поддържан отдолу - Идва с топла просторна, за да проверите за домашни любимци - Хамак за котешки прозорец за големи ко?

Място за спане за котешки прозорци Zakkart - метал, поддържан отдолу - Идва с топла просторна, за да проверите за домашни

Rating 
BGN 18.49

Сума
Налично за поръчка

【ПО-ИЗДРЪЖЛИВ ДИЗАЙН】 Нашето столче за котки от прозорци, произведени от 100% желязо и може да побере до 40 килограмаНеговата скоби триъгълна форма, които са отдолу, позволяват оконному кошачьему насесту да ОСТАНЕ НА МЯСТО, НЕ се ЛЮЛЕЕ, когато котката скочи върху него от всички височини отгоре и отдолу.Нашата легло window cat гарантира 100% ВИДИМОСТ ВХОД за СКАЧАНЕ и пълноценно използва ПРОСТРАНСТВО за разлика от кабели, монтирани отгоре. 【В комплекта са включени УЮТНА спалня, която може да се пере В МАШИНА】 Луксозно легло, предназначена изключително за нашия прозорец cat perch и осигурява комфорт, топлина и безопасност, благодарение на печатни стена и покрит с шерп възглавница.Достатъчно просторен, за големите котки, могат удобно и напълно се протегне.ЛИПСАТА НА ХИМИЧЕСКИ МИРИЗМАТА Е ГАРАНТИРАНА. 【ИДЕАЛНОТО МЯСТО ЗА СЛЪНЧЕВИ БАНИ】Котки обичат да се катерят на високо, за да се насладите на птици, катерички и съседи.Нашият хамак за котки на прозорец - това е изключително място, за да се попечете на слънце и да подремна, защото просторни, леглата са МНОГО удобни.ЧУДЕСНО ЗА солариум, вътрешен двор, френската врата, на перваза на прозореца и още много други. 【СГЛОБЯВАНЕ отнема САМО НЯКОЛКО СЕКУНДИ】 Никакви средства не се изисква.Просто съберете заедно и се прикрепва към прозореца.Вашите котки, могат да се отпуснат в новия кошачьем хамак, само за няколко секунди!Това би бил чудесен подарък за любител на котки.Всеки коте в града заслужава да имаше такъв. 【РЕЖИМ на ГОТОВНОСТ за ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 Ние в Zakkart ценим качеството на обслужване на клиентите като най-висок приоритет.Ако сте недоволни от поръчате, моля, свържете се с нас за получаване на бърза помощ. 【Безплатна замяна нещастници 】 Моля, свържете се с нас през тази страница с продавача, ако се нуждаете от подмяна на нещастници.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория