• Ново
Hearbeingt 2 Опаковки Бижута за Кремация, Урна, Колие за Праха, Цилиндър с Отпечатък от Лапа на животното, Спомен Окачване за Кучета, Котки, Пепел, Медальон на Паметта за М?

Hearbeingt 2 Опаковки Бижута за Кремация, Урна, Колие за Праха, Цилиндър с Отпечатък от Лапа на животното, Спомен Окачване за

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Кремационные украса за праха】Кремационное колие е предназначен за съхранение на урни с праха на домашни любимци, котки, кучета, малки количества от пепелта на любим човек, на почвата, специални съобщения, коса, парфюм и т урна с праха за жените, на мъжете, на семейството, приятел. 【Високо качество】 : Висококачествена кремационные декорация от неръждаема стомана 316 L, полиран лъскава повърхност, никога не ще rusted.it лесно се носи, и той е идеално за това, винаги да държите близо до себе си пръстта на вашите близки. 【ОКАЧВАНЕ с ПЕПЕЛ】 : ДЪЛЖИНА на ВЕРИГАТА : 20 "+ 2" (регулирани).Колие във формата на урна в паметта могат да се носят върху тялото, или да се мотае около огледалото за обратно виждане на автомобила, или да се постави навсякъде, за да може да бъде с любимия си пухкава бонбони, където и да отидете. 【Опаковка】 : Една миниатюрна фуния - най-добрият избор за запазване на добри спомени.Паметни украса се използват като чудесен начин да се увековечи паметта на любимия си човек.По този начин, като ви помага завинаги да запази част на вашия любим човек с вас. 【СМИСЛЕН ПОДАРЪК】 : Колие с урной, гривна с урной, ключодържател с урной или запомнящи се декорации се използват като чудесен начин да се увековечи паметта за куче / котка / домашен любимец и любимия си човек.Това украшение на паметта ще осигури комфорт. подходящ за Нова година, ден на майката, на Коледа, рожден ден, годишнина, паметника или всякакви специални случаи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория