• Ново
Наклонени Керамични Издигнати Котешки чаши, Комплект Мисок за храна и вода, да Повдигнат Котешка Купа за Коте обем 8 унции, Купа за хранене на домашни любимци Без ст?

Наклонени Керамични Издигнати Котешки чаши, Комплект Мисок за храна и вода, да Повдигнат Котешка Купа за Коте обем 8 унции,

Rating 
BGN 14.42

Сума
Налично за поръчка

【Намаляване на натиска върху гръбначния стълб】 Повдигнати купа за котки перфектния размер 5 "x 4,4" x 3,5" Служи за храна на нивото на устата, вашият домашен любимец може спокойно да ядат и да пият, не напрягане на врата, това е и предпазва гръбнака на котка.Идеален за възрастни котки или кучета. 【Дизайн с ъгъл на наклона】 Тази наклонена купа за котешки храна задържа храна в купчина или попада в центъра, това помага да се предотврати загуба на храната от купата, което улеснява яденето на вашата котка.Идеален за котки с плоски красива глава. 【Широко приложение】 Набор от мисок за котешки храна и вода може да се използва за съхранение на сухо / влажно храна / вода.Това е по-добре, отколкото свързана цели купа, може да се предотврати попадането на храна за домашни любимци в купа и замърсяването на водата. 【Безопасен и полезен материал】 е Изработен от здрава керамика, устойчиви на удари и падане, не съдържа кадмий и олово, са отлични за здравето на вашите домашни любимци.Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина. 【По-елементарно】 Стабилна основа за по-широк, това осигурява по-безопасно, яде, без риск от преобръщане.Драстично намалява времето за създаване на безредици.Черно-синя купа, лесен за почистване. 【Намаляване на натиска върху гръбначния стълб】 Повдигнати купа за котки перфектния размер 5 "x 4,4" x 3,5". Служи за храна на нивото на устата, вашият домашен любимец може спокойно да ядат и да пият, не напрягане на врата, това е и предпазва гръбнака на котка.Идеален за възрастни котки или кучета. 【Дизайн с ъгъл на наклона】 Тази наклонена купа за котешки храна задържа храна в купчина или попада в центъра, това помага да се предотврати загуба на храната от купата, което улеснява яденето на вашата котка.Идеален за котки с плоски красива глава. 【Широко приложение】 Набор от мисок за котешки храна и вода може да се използва за съхранение на сухо / влажно храна / вода.Това е по-добре, отколкото свързана цели купа, може да се предотврати попадането на храна за домашни любимци в купа и замърсяването на водата. 【Безопасен и полезен материал】 е Изработен от здрава керамика, устойчиви на удари и падане, не съдържа кадмий и олово, са отлични за здравето на вашите домашни любимци.Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория