• Ново
Котка на Прозорец, място за спане, Котешки Хамак за прозорци, Подвесная Котешка легло ръчно изработени от Ресни, Премиум Котка на Прозорец Хамак за игри, Катерене, с?

Котка на Прозорец, място за спане, Котешки Хамак за прозорци, Подвесная Котешка легло ръчно изработени от Ресни, Премиум Котка

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Подвесная легло за котки】 легло-хамак от ресни за котки е толкова красива, че ще ви се прииска да виси там, където си ще могат да се видят всички!Това е един чудесен артистичен и практичен завършек на вашия дом! 【Здрава и хубава】 Легло за котки, изплетен от ресни, изработени от дишаща материя, метална рамка, висока якост.Не е нужно да се притеснявате за това, че той ще падне от тавана.Прекрасен начин в стил бохо. 【Лесна инсталация】 Тези легла и мебели за котки лесно се инсталират и изтеглят без никакви други инструменти, като ви спестява време и усилия.Тя ще бъде идеалното допълнение към вашата стая или вътрешния дворику. 【So Pretty】 Този сладък окачен котешки хамак - невероятната находка.И това ще бъде идеален подарък за семейството, приятелите и хората, които обичат да отглеждат домашни животни.Вашата котка ще се радвате да се отпуснете и да свири на него!Просто чудесно!. 【Качествени услуги】 Ние ще ви предоставим връщане или подмяна в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория