• Ново
Ipetboom 2 бр. Играчки за домашни котки, Играчки за котки, Аксесоари за Хамстери, Играчки за Хамстери, Плюшени играчки за котки, Интерактивни Играчки за Котки, Плюшен игр?

Ipetboom 2 бр. Играчки за домашни котки, Играчки за котки, Аксесоари за Хамстери, Играчки за Хамстери, Плюшени играчки за котки,

Rating 
BGN 4.01

Сума
Налично за поръчка

ИГРАЧКИ за КОТКИ - Чудесен начин да се промени за лошо поведение на котки при кусании, например, при кусании на обувки и мебелиИГРАЧКАТА ИЗВОРИ за КОТКИ - Играчка стимулира котешки любопитство.Креативен дизайн на форма, осигуряваща неговата популярност и практичност за вашия домашен любимец.АКСЕСОАРИ за котки - играчка-закачка за котки ви осигурява повече взаимодействие и удоволствие с вашите домашни котка.ПРУЖИНЯЩИЕ ИГРАЧКИ за КОТКИ - Изработени от висококачествени материали, практични и трайни за дълго използване.Метална играчка за котки -конструкция нещастници, може да се приложи към стъкло и на други места.Еластична конструкция на въжето, която е лесно да се прекъсне.ИГРАЧКИ за КОТКИ - Чудесен начин да се промени за лошо поведение на котки при кусании, например, при кусании на обувки и мебели.ИГРАЧКАТА ИЗВОРИ за КОТКИ - Играчка стимулира котешки любопитство.Креативен дизайн на форма, осигуряваща неговата популярност и практичност за вашия домашен любимец.АКСЕСОАРИ за котки - играчка-закачка за котки ви осигурява повече взаимодействие и удоволствие с вашите домашни котка.ПРУЖИНЯЩИЕ ИГРАЧКИ за КОТКИ - Изработени от висококачествени материали, практични и трайни за дълго използване.Метална играчка за котки -конструкция нещастници, може да се приложи към стъкло и на други места.Еластична конструкция на въжето, която е лесно да се прекъсне.Пратката включва 2 x играчки за котки Характеристики -Цвят : жълт, син играчка за котки присоске -Материал : плюшен играчка за котки в затворени помещения -Размер : 100,00 X8,00 X8,00 см / 39,30 X3,14 X3 играчки за котки. -Конструкция нещастници, можете да я прикрепите към някоя гладка повърхност, например на прозорци, стъклени врати за баня и др Играчка за котки от тел. -Можете да го закупите на по-ниска и на разумна цена, което определено ще ви помогне да използвате топки-закачки за котки. Висококачествени материали, които са здрави и крепки, развлекая любимата си котка.Ярки цветове, които ще се зарадват на вашата котка и сблизят връзката с котешки дразнящей една плюшена играчка. -Интелигентността на котката може да се подобри с помощта на игри.Камбанка се обаждат чисти звънене за привличане на вниманието на вашия домашен любимец и държейки го задоволи кошачьими принадлежности.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория