• Ново
Ipetboom Домашна Посуда за меките котки, Легла за котки в затворени помещения и Бита, Ястие, Храна, Без Отпадъци, Множество Носилка за Зайци, Подложка за Кучета, Сладък А?

Ipetboom Домашна Посуда за меките котки, Легла за котки в затворени помещения и Бита, Ястие, Храна, Без Отпадъци, Множество

Rating 
BGN 11.77

Сума
Налично за поръчка

НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ ПОДЛОЖКА за ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - ВЪЗГЛАВНИЦА, защищающая от УРИНАТА, предохраняющая вода, храна и лакомства от проливания на подаТова може да ви помогне много в ежедневието.Подложка за котешки тоалетни - Тази подложка за котешки тоалетни е направен от добър материал, много траен и не се сълзотворен като други постелки.ПОДЛОЖКИ за малки кученца - те ще ви помогнат да запазите пода в дома си спретнати и чисти, а също така ще осигури на вашите домашни любимци по-комфортно хранене.ТАМПОН ЗА КОТЕШКИ ПИЯЧИ - термостойкая и морозостойкая.Подложка за домашни любимци могат да издържат на високи и ниски температури.СИЛИКОНОВ ТАМПОН за ДОМАШНИ любимци - подложка за котешки тоалетни, изработени от безопасен материал, подходящ за домашни любимци и дълго време остава нещо ново.Пакетът включва 1 x Подложка за котешки тоалетни Характеристики -.Можете да изплакнете го или избършете с влажна кърпа, а да се почистват ръчно с помощта на подложка за боклук. - Подложка за котешки тоалетни може да се поддържа чистота на пода, когато се храни своя домашен любимец.Изработен от висококачествена материал, подложка за отпадъци на домашни любимци е безопасна за употреба. Голяма подложка за хранене.68 X0 персонални подложки за малки кученца и котенков. -Материал : мат с висок релеф от PVC - Просто вземете една черга и внимателно се разклаща, за да видите, като пълнител веднага попада в котешката тоалетна, не рассыпая храна за котки. - Той предпазва от вода, храна и лакомства от проливания на пода.Това може да ви помогне много в ежедневието, подложки-капан за котешки тоалетни. -Цвят : Черен мат за храни за домашни любимци - огнеупорни и измръзване.Подложка за домашни любимци могат да издържат на високи и ниски температури в тавата за кучешка храна.Описаниетоваров Подложки за домашни любимци, Той предпазва котешки отпадъци от проливания на пода.Нескользящий подложка за домашни любимци Мат подходящ за ежедневно почистване на домашни любимци, добра грижа за личната хигиена и здравето на вашия домашен любимец, за предотвратяване на заразяване и поддържане на чистота и ред в дома си. стоки за домашни любимци Подложка за домашни любимци могат да издържат на високи и ниски температури.подложка за чинии огнеупорни и измръзване. подложка за храни за домашни любимци Тази подложка за котешки тоалетни е изработен от висококачествен материал и практичен за употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория