• Ново
Hawsaiy Мулти-58-инчов Кула от дърво Котешки за Стайна мебели за котки и Котенков, Игри Къща за Център за отдих с Когтеточками от Сизал, Мат, Хамак, Стълбище Бежово (58, Сив)

Hawsaiy Мулти-58-инчов Кула от дърво Котешки за Стайна мебели за котки и Котенков, Игри Къща за Център за отдих с Когтеточками

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

[Многопластова конструкция от серията G] е удобно, за да котките чесане, лазали, заспа и се занимавали със спорт; Степенка позволява на котката всяка възраст лесен достъп до някоя от двете платформи гледане [Идеален за всяка стая] Компактно малка котешки дърво може да бъде инсталиран както в апартамент, така и у дома, поставени във всеки ъгъл на стаята; отговаря на нуждите на всички видове котки и заема съвсем малко място. [Избраният материал]Котките, както и ние, обичат сушене на слабост.Котешки дърво, покрито с ультрамягким плюшем, създава надеждно скривалище за котки; стълбове от естествен сезал осигуряват най-добрия възможен срок на служба при заточване на ноктите. [Безопасна структура]:Изработени от висококачествена дървесни стърготини, подсилена долна плоча осигурява общата устойчивост на Кула cat tower идва с монтиран на стената анкерным колан за закрепване към стената за допълнителна стабилност и предотвратяване на случайно преобръщане. [Лесно се монтира] предлага се с пълни инструкции за бърз и лесен монтаж. идеален за малки котенца /възрастни котки с тегло до 25 килограма.Общият размер на : 59*25*16 инча.Напълно : 59 "x 24"x 16".Етажната собственост (на площада) : 16 "x 16".Етажната собственост(кръгла) : 12 "x 15".Площадка : 6,5"x 12". Пазачите платформа : 14 инча.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория