• Ново
Кутия за Котешки Тоалетни luckxuan С най-вход, Закрит котешката тоалетна, Разделени на котешката тоалетна, Брызгозащищенный, за да проверите за Големи Котки и Котенца, ?

Кутия за Котешки Тоалетни luckxuan С най-вход, Закрит котешката тоалетна, Разделени на котешката тоалетна, Брызгозащищенный,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

1 Идеален подарък : Тази кутия за котешки тоалетни красива на външен вид и уникален дизайн, който идеално решава ежедневните проблеми, грижа за вашите домашни любимци.Това е най-добрият избор за домашни любимци, и той определено ще се превърне в любимец на домашни любимци. Размери : 51 см х 42 см х 48 см / 20,0 инча × 16,5 инча × 18,9 инча. Закрита конструкция за изолация на специфична миризма.Горното покритие е от склонни террасированную повърхност за фино филтриране с пясък и между лапите си не остава утайката.Разъемная дизайн удобен за почистване. Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Този котешката тоалетна е подходяща за котки от всички породи.Голямо пространство създава котка комфортни условия.Име на продукта : кутия за котешки тоалетни, котешки Туалетматериал на продукта : АБЅТип кутия за котешки тоалетни : затваря по-Бързо : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря вам3. Снимки на стоките не се включват стоки, различни от стоките. Тъй като осветлението се различава от ъгъла на снимане или източник на светлина под монитора, възможни са леки хроматични аберации, моля, разберете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория