• Ново
Baoblaze Сменяеми Играчки за Котки, Стенни Лакомства, Шлайфане, С Капак, Играчка-Топка от коча билка за спорт На закрито, Стоки за домашни Любимци, Розов

Baoblaze Сменяеми Играчки за Котки, Стенни Лакомства, Шлайфане, С Капак, Играчка-Топка от коча билка за спорт

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Коча билка се върти топката, котката диша, изчиства и усилва взаимодействиеТопчета от коча билка може да се върти на 360 градуса, което подобрява апетита, повишава настроението и прави котката по-спокойна и щастлива.Топката може да се замени, а външният капак е ефективно да се предотврати навлизането на влага и прах и може да бъде отворена по всяко време.Можете да го залепите навсякъде, например на стъкло, стени, прозорци, ъгли на масата, на пода и т., без да заема място.Подходящ за котенца, както и за котки, идеален подарък за котки.Описание : - коча билка се върти топката, котешки дишане пречиства и засилва взаимодействието. - Топчета от коча билка може да се върти на 360 °, което може да повиши апетита, повишаване на настроението котка и да направи по-спокойна и щастлива. - Топката може да се замени, а външният капак е ефективно да се предотврати навлизането на влага и прах и може да бъде отворена по всяко време. - Може да го залепите навсякъде, например на стъкло, стени, прозорци, ъгли на масата, на пода и т., без да заема място. - Подходящ за котенца, както и за котки, идеален подарък за котки.Параметри : - Материал : коча билка, , PS Таблица с размер : Диаметър на топчета от коча : 3,5 см /1,38 инча Опаковката включва : 1 бр. играчка топка от коча имаме дългогодишен опит в продажба на продукти онлайн, ние се фокусираме върху предоставяне на клиентите на най-добрите продукти и услуги.

Всичко за продукта

- Material:
Catnip, , PS
Size Chart:
Catnip Ball Diameter:
3.5cm/1.38inch
Package Includes:
1 Piece Catnip Ball Toy:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Подобни продукти в категория