• Ново
Диспенсер за вода за кучета DSHUB от неръждаема стомана, Водопадный чешма за питейна вода за домашни любимци, 2Л/ 67 грама, умен Индукционный, лесен за използване, тъпо ч

Диспенсер за вода за кучета DSHUB от неръждаема стомана, Водопадный чешма за питейна вода за домашни любимци, 2Л/ 67 грама,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Неръждаема стомана 304 : Пиенето на домашни животни, е направена от материал от неръждаема стомана 304, не съдържат BPA, устойчиво на корозия и ръждаТози опаковка вода, лесен за почистване и с изключение на горивната помпа и филтър, могат да се мият в съдомиялна машина.Позволявайте на домашни любимци да се пие чиста, гигиеничную вода.Сверхшумная : Тази пиенето за котки от неръждаема стомана с сверхшумным помпа (измерена под 20 децибела), която на практика не произвежда шум.Не е нужно да се притеснявате за това, че вашият домашен любимец да се страхува или шум да наруши неговото ежедневие.Нека вашият домашен любимец да се радва на сладки сънища.Тройната система за филтриране и регулируем поток на вода : Автоматичен фонтан за домашни любимци е снабден с филтър с активен въглен, с гъба за предварително филтриране и филтрираща смола, за да осигури на вашите любимци чиста питейна вода и да се запази тяхното здраве. 3 регулиране на потока на водата могат да се приспособят към предпочитанията на вашия домашен любимец и да го предизвика да се пие повече вода. А видимо ниво на водата : най-Новият режимът за определяне на нивото на водата : можете да видите останал на нивото на водата, без да отваряте контейнера.По височина на червено шамандура може да се определи колко вода пие вашият домашен любимец и кога трябва отново да попълните, че е много удобен и красив дизайн.Достига котки за нощувка на големи количества вода : липса на вода при котките, може сериозно да навреди на здравето на вашата котка.Котките обичат да пият вода от чешмата.Пиенето за котки от чешмата може ефективно да помогне на домашни любимци да пие вода и да се предотврати заболяване на пикочните пътища и бъбреците при домашните животни, добавяне на влага. Инсталиране или извличане на пиячи отнема само 1 минута, моля, редовно почиствайте контейнера и откачивайте вода.Продължава ли вашата котка се рови в тоалетни, бани, мивка за течаща вода?Това е нормално, и котки, обикновено се избягва застояла вода в обикновени чаши.Котешки фонтан е оборудван с филтри, с моторно задвижване, свободно падаща струя се добавя пресен кислород, а постоянна циркулация помага да се гарантира, че прясната вода излиза на повърхността, предизвиквайки по-разборчивых любителите на пиете от него повече.

Всичко за продукта

Material:
Stainless Steel
Capacity:
67oz/2L
Weight:
1.84lb
Output voltage:
5V, 1A
Charging interface:
adapter (included)
Product Dimensions:
7.4' x 7.32' x 5.43'
Notes:
1. If the water level is low, the water pump of the cat water dispenser will make excessive noise, which will affect the service life of the pump. For longer life, it is recommended to maintain a high water level at all times.:
2. For your pet's health, make sure to clean the pump every two weeks.:
3. If your pump doesn't work, don't worry, check if the pump hasn't been cleaned for a long time. The pump will continuously circulate water and may be blocked by some impurities, causing the pump to stop working.:
Scope of supply:
Cat Fountain x 1:
Smart Sensor x 1:
Smart heating rod x 1:
Adapter x 1:
Filter cotton set x 1:
AC water pump x 1 :

Подобни продукти в категория