• Ново
POPETPOP 2 бр. Яка За Момчета, Колие, Бижу Колие, Яки за Кученца, Защитни Врати за Котки, Яки котки, Сладки Яки Котки, Интериор за котки, Нашийник за котки, Отразяваща Наший?

POPETPOP 2 бр. Яка За Момчета, Колие, Бижу Колие, Яки за Кученца, Защитни Врати за Котки, Яки котки, Сладки Яки Котки, Интериор

Rating 
BGN 3.42

Сума
Налично за поръчка

ОТРАЗЯВАЩА нашийник за КОТКИ - Наличието на регламентирана структура, този нашийник на домашен любимец е много подходящ за повечето размери на шията на домашни любимциКОТЕ - Найлонов котешки нашийник се регулира, нека вашият домашен любимец се чувства комфортно. регулируеми котешки нашийници.ПОДВИЖНИ яки котки - Яка е най-подходящ за паркове за домашни любимци, пикници, празници и всички видове дейности на открито. регулируеми маншети за котки.КОТЕШКИ вратовръзки на врата - търсите противоскользящий нашийник за вашия домашен любимец?Нашият продукт може да отговори на всички ваши изисквания, благодарение на безопасно материал за продължителна употреба.Проектиран с камбана за напомняне за положението.Можете да изпратите този нашийник на своите приятели, които имат домашна котка.Колие за коте - Можете свободно да регулирате нашийник на домашен любимец в съответствие с удобен размер.Осъществяване списък 2 x яки котки Характеристики -Тегло лек, че не ще увеличи допълнително натоварване и тегло котешки греди за момчета-на котки. -Гъвкав дизайн, подходящ за носене на домашната котка, пълно чувство на модата котешки нашийник с камбана. -Прекрасната украса за вашия домашен любимец за Коледа, сватба, парти, банкет, рожден ден, домашни любимци или просто ежедневни вратовръзки за кучета. -Изработени са от висококачествен и еластичен найлон, изключително издръжливи и надеждни за периода сигурност яки котки. -Материал : найлон нашийник-камбанка за кучета -Изискан и практичен, това е добър подарък за приятелите си, които имат домашни любимци котка шарена кърпа шал.Информация за продукта Котешки нашийник с камбана Можете също да споделяте със своите приятели.котка яки-пеперуди Притеснявате за това, че вашето куче е изчезнал, докато сте играли?Тогава нашите врати за домашни любимци, предназначени само за you.котка, нашийник-камбанка Яка идва с малка камбана, така че да можете бързо да разберете, къде е вашия домашен любимец, без да се притеснявате за нещастните случаи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория