• Ново
Jumitcx Четка за котки от мосв, Четка за кучета от Мосв, Самоочищающаяся Четка за грижа за домашни любимци, Аксесоари за грижа за котки и кучета, Четка за кучета и котки ?

Jumitcx Четка за котки от мосв, Четка за кучета от Мосв, Самоочищающаяся Четка за грижа за домашни любимци, Аксесоари за грижа

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Професионална четка за козината на котки и кучета】 Идеален подарък за собствениците на домашни любимци, ветеринарни лекари и зоогрумеровТой лесно се плъзга по тяхната вълна, премахване на подкосъм, распущенную козина, сплъстена коса, възли, пърхот, прах и др.Освен това, за домашни любимци ХАРЕСВА, като им правят лек масаж!Подходящ за кучета/котки/на зайци с къса, средна или дълга, гъста, тънка или ликвидация на косата, като вашите домашни любимци, лъскави и здрави. 【Безопасни за кожата, масаж игла】Ментални щифтове за зъби за котки с къса коса имат кръгли гумени накрайници в двата края.Като четка за почистване на котки и кучета, той е идеален за почистване и масаж на вашите любимци, не надраскване на кожата си, дори чувствителната. 【Обновена четка за грижа за котки】 Тел четина нашата длинношерстной четки за котки и кучета от неръждаема стомана с 1,2 пъти по-дебел косъм други четки за грижа за котки.По-трайни и трудно деформируемый, може да се използва в продължение на дълго време. Извити на 150 ° игла, предназначени за дълбоко проникване в косата, наистина улесняват грижи за грунд. 【Бутон почистване с едно натискане на】 След почистване на вашия домашен любимец, просто натиснете върху бутона.Клапата оборудвана се леко, отделяне на неизмита коса от метални игли, а след това сотрите косата.Бутон за четки за кучета и котки за прически къса вълна на дръжката спестява време и енергия, когато се грижат за коса и почистване. 【Връщане на парите в рамките на 90 дни】 Корпус на нашите зъби за кучета и котки за линяния котки в затворени помещения е изработен от висококачествен материал за защита на околната среда ABS.Той е много по-здрава, и не е лесно да се прекъсне.Но дотогава, докато имате някакво недоволство, ние гарантираме 100% връщане и 100% възстановяване. Твърде гъста козина котки понякога изглежда взъерошенной и губи блясък. Огромно количество косата пада и се разпределя по целия вашия дом, особено на мебели. Да се разбуженным под музиката на бучки вълна в кошачьем стомаха, които котки выкашливают в полунощ. При котките лесно се образуват възли и килими, дори ако не ги вържете в рамките на кратък период от време, дори и на къси коси котки могат да станат сплъстена.Не се притеснявайте, тази четка за домашни любимци ще ви помогне да се отървете от тези стимулации.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория