• Ново
Ipetboom Килим Котешки Скрепер 3 бр Драскотина Натурален Коте Сезал Кучето Плосък конна обучение Кученце Забавен за Скрепер Дъска Играчки За Домашни Любимци, Аксесоар?

Ipetboom Килим Котешки Скрепер 3 бр Драскотина Натурален Коте Сезал Кучето Плосък конна обучение Кученце Забавен за Скрепер

Rating 
BGN 15.38

Сума
Налично за поръчка

Котешка отначало : е Изработена от материал, безопасен за използванеЗабавна играчка за котки : Избягвайте, че котките не са повредени ценна мебели.Когтеточка за коте : това е идеалната играчка за вашата котка.Плоска дъска за скретчинга : прекрасен подарък за вашите приятели и семейства, които имат домашна котка.Устойчиво на надраскване играчка : Изработен от устойчив материал и е безопасен за употреба.Пратката включва 3 x котешка дъска за драскотини Особености -Избягвайте да се котката повредени ценна мебельную плоска дъска за надраскване. - Това е идеалната играчка за вашето котешки когтеточки. - Чудесен подарък за вашите приятели и семейства, които има играчката, устойчиво на надраскване, за домашни котки. - Произведен от материал, безопасен за използване подложка за котешки драскотини. -Дизайн на апартамент царапающей дъски, изглежда модерно и елегантно, подложка за царапания пол. - Материал : Сизалевая играчка за котешки драскотини. - Цвят : Както е показано на фигура сизалевого скрепер. - Размер : приблизително 45x9,8x3 см подложка за коте.Информация за продукта Играчка за царапания котки искате да дарят котката си добра играчка?Тази играчка за котки - чудесен избор за вас!Това продуктът е произведен от висококачествен материал и практично за по-дълга употреба.плоска дъска за надраскване Повърхност е покрита с сизалем, , устойчиво на укусам, catch-resistance.котка бележник за драскотини се различава плоска повърхност, простота и ярък цвят.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория