• Ново
Кремационные Украса за домашни любимци За Праха Кучета/Котешки Лапи От Неръждаема Стомана, Паметник Медальон, Урна, Колие Вътре в Мини-Калъф, Кремационные Украса Н?

Кремационные Украса за домашни любимци За Праха Кучета/Котешки Лапи От Неръждаема Стомана, Паметник Медальон, Урна, Колие

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Важна информация : Ако искате лесно да се носят верига, за да можете да теглите преходни пръстен с веригата на ръка, след като веригата ще се проведе през висулка, Можете да добавите преходни пръстен.Размер на продукта : 0,78 инча * 0,68 инча, размерът на вътрешната кутия за мини-урна е 0,51 * 0,27 инча, * Модерен дизайн лапи олицетворява спокойствие и красота, което я прави елегантна и загадъчна.Надяваме се, че тези, които носи това колие, може спокойно да постигнат своите цели в живота. 【Качество】: Произведено от висококачествена неръждаема стомана 316 L, това колие-урна, не избледняват, не накърняват или гипоаллергенно, водонепроницаемо и добре полиран; Висококачествена неръждаема стомана с висока устойчивост на корозия и потъмняване на стенописите, което изисква минимални грижи. 【Е подходящ за носене 】: Кремационное колие е предназначен за съхранение на урни с праха на домашни любимци, малки количества праха на любимия човек, на почвата, специални съобщения, коса, парфюм и т., Напълнете го с нещо, което ви напомня за някое място, някой или нещо особенном. 【Подарък】 : Идва в изискана малка кутия за колие.Това също е смислен и интелигентен подарък за вашите близки на годишнини, рождени дни. 【Опаковка】 : една миниатюрна фуния - най-добрият избор за запазване на добри спомени.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси на качеството, ние ще ви помогнем.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ◕‿-。 Описание *100% неръждаема стомана и високо качество. ➼ Впечатляваща изработка, гаранция за качество на продуктите. ➼Включително един подарък кутия, верига и комплекти фуния, подходящ като подарък!Защо не изберете декорация от неръждаема стомана? ➼Зелени висококачествени зелени орнаменти - те съвсем не са предоставили никакви странични ефекти върху организма на човека.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория